- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- странно
Защо раздела с диетите и козметиката е по-разглеждан от секса о.О...защото уж секса беше най-дискутираната тема пхахах
И кво ?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
щото има повече снимки на яки п'утки
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
не, не чете се дз обаче го пиша така защото така се чете на немски ^.^....неква шльокавица хД
DeviL_AsS, хубав ли е дяволския задник ?
wtf онова не е дяволски задник...дявола има ли задник о.О
тогава дай да видим цици-мици, само с г'з не може
е сега, знам, че си убийствено секси, нямаше нужда да ме ласкаеш..
не споменавай напразно името божие, че инквизицията бди
изглежда напушен/а (Grudi_SeXa)
Последно редактирано от Kamikazeto : 08-11-2012 на 16:01
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Айде сериозно са..според мен тва е защото хората не ги е•е вече какво трябва да правят по време на секс, респективно и след това ами се интересуват как изглеждат на външен вид за да стигнат до тва нещо..а и сме лято, мацки по плажовете, "пичове" по фитнесите...натам се развива една голяма част от младежта на България...
П.П. написах няколко смислени реда и никой няя да им обърне внимание щото темата стана пълен спам хД