.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: странно

йейй супер .. Направи си тема и си отговори самм , както трябва . Лайк а бос

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    Аз като видях един що-годе адекватен отговор реших че най-накрая тряя да си изкажа мнението я! Хм..лайк а форевър алоун бос!

Айде аз ще се включвам в темата ти да не се чувстваш алоунн ;33

Ма тя не е една аз за 1 ден оспамих в любовта, информационните технологии,музиката и кофата хДД..това само за информация иначе се радвам че има някой с който мога да си спамя тук ^.^ Иначе кво мислиш за това което изписах преди о.О

Еми подкрепям ... То самия форум вече е многооо различен от това , което беше преди ии на много хора това не им хареса и се поизнесоха , та може би и от там намаляха почитателите на "Секс" ... то по тая логика и от "козметика и диети" трябва да са намалели , но там доста често се случва някоя кифла да влезе да пита " ше ми отива ли с бритон" или няква друга глупост и после да не си погледне темата .. а то кифли много -->теми много .. ;д

O.o..аз в оня раздел не съм влизал въпреки че това ми е стар акаунт..имах и друг и преди годинка-2 четох в то форум доста активно но след поредица от шитни го разкарах и си направих този....ми тва за бретона е тоочно фитнес и диети хДД ма не бих се учудил...а иначе това мисля че все още си е един супер форум за споделяне щото винаги ше се намери некой хейтър да ти изкоментира прочувствения статус (което за мое голямо учудване пък не стана сега о.О).....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си