.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Куче

Куче

Здравейте! Ще си купувам куче и искам да ми препоръчате едно Искам да не е много игриво, да няма много косми, да е спокойно, да не е голямо и да не се разболява често. На външен вид да е сладичко като голдън ретривър (inolove)

Здравей! Доколкото разбирам си търсиш породисто куче, така ли? Но първо да ти кажа няма как да знаеш кое ще е спокойно, кое не Едва ли някой човек иска дивак в къщата си Същото важи и за разболяването.... и за игривостта естествено. Аз много харесвам бигъл, кокер шпаньол.... Знам по-шантави породи, но в България едва ли ще ги има А иначе може би ще ти допадне ваймаранер - голям е горе-долу колкото лабрадор. Много са красиви, доколкото знам са дори и мързеливи понякога и са породата кучета, които най-малко миришат. Кажи ти какво си харесала

А ако искаш направо мързеливо куче - вземи си басет Имат сладки муцунки, но доколкото знам е възможно да имат проблеми с очите и краката.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Всички бебета кучета са игриви, неизбежно е.
    Колкото до породата, щом искаш малко и сладко вземи си йоркшийски териер, булонка, пинчер (не са от най-любимите ми, но все пак на теб могат да ти харесат) , мопс, чихуахуа, ши-тзу (адски готините), джак рисел териер, померан, пекинез, кокер. Но то пък не може хем да няма косми, хем да не е игриво, хем да е като Голдена.
    Ако толкова не ти се занимава с куче, по-добре си вземи котка. Мързеливи, не искат много грижи, има породи с къси косми.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    1.Темата ти не е за тук.
    2.Няма как да знаеш предварително дали едно куче ще се разболява често.
    3.Всяко малко кученце е игриво.
    4.Нямам как да не изисква грижи,все пак това е живо същество.
    5.Така като чета какво си написала,имам чувството,
    че искаш куче единствено,за да се изфукаш с него.
    След като не искаш да си играеш с него и да се занимаваш,най-добре изобщо не си взимай.
    Или пък си вземи котка,защото тя май не изисква почти никакво внимание.
    А относно космите най-добре си вземи йоркшир.Да имат дълга козина,но тя
    е като човешката коса (т.е. падат по наи-много 2-3 косама на ден) , поне в моята къща
    до сега и 1 кучешки косъм не съм видяла.Но пък козината му си изисква поддръжка.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си