.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен Аватара на stephaniie
    Град
    Bulgaria

Exclamation Стрии !! Всякакви процедури и кремове.

Здравейте!!
    Искам да ви помоля да ми кажете кремове или някакви процедури, които да помагат на вече появили се стрии.
    Който е опитвал разни неща и са му помогнали да пише. Тази тема съм я публикувала, защото съм чела много форуми и всеки е писал с какво се маже в момента, но не е написал крайни резултати. Също така във всяка 1 тема съм срещала хора, които казват " Стриите няма как да се махнат. Каквото и да опитвате те си остават ". Не търся някой, който да ми казва това, а доволни резултати от опитите си.
    Благодаря предварително. Ще чакам помоща ви, от която имам голяма нужда

Uploaded with ImageShack.us

Не могат да се махнат, само избледняват.
    Моя приятелка ползваше лосиона за стягане на Dove. Ефект имаше чак след 4-5 месеца.

Град
    Bulgaria
    Благодаря
    Хайде помагайте! Моля ви

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Ще си задам тук въпросите,за да не правя друга тема понеже тази е свързана с един от въпросите.
    1.Вярно ли е ,че ако мажеш частите на тялото си там където имаш стрии те ще избледнеят?
    2. Утайката от кафето помага ли за премахване на целулит?

Братовчедка ми прилага и двата метода и казва,че има ефект,но аз не забелязвам и реших да попитам и вас.Благодаря предварително за отговорите
    `only God can judge me!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Вероятно е нужно повече процедури. В продължение на месеци, да кажем.
    Иначе ще следя темата, че и аз търся лек за тия стрии.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Мисля,че има някаква процедура по махане на стриите в козметичните салони,ама е скъпичка.
    А за целулита утайката от кафе го маха.Аз нямам целулит ама се търкам с утайката от кафе и после кожата ми става страшно мекичка .

чувала съм, че лосиона против стрий на Икаров помага. по принцип неговите продукти са изцяло съставени от етерични масла и такива неща.

душове редуващи гореща и студена вода за стягане на кожата и свиване на порите. винаги трябва да се завърши със студена вода.

спорт/фитнес/тичане/упражнения и т.н. всичко, което ще тонизира тялото ти и ще го стегне.

ако се сетя още нещо ще пиша пак

Град
    Bulgaria
    Пробвала съм това масло на Икаров против стрии и не помага.
    Една приятелка ми каза за някакви ампули Phytolastil Lierac, много помагали. Стриите се махали до 99%. Имам голямо желание да ги закупя, но за жалост са много скъпи и няма да мога.
    Чувала съм и за процедури с целутрон, но и те са скъпи. Така, че ако знаете нещо, което не е толкова скъпо може да споделите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си