Здравейте. Пиша ви тази тема със сълзи на очи. От доста години гледам майка ми почти всеки ден пияна, но вече не мога да си затварям очите. Винаги тя ми се извинява след случилото се и ми казва, че ще се опита да спре, но това са само празни думи. Още от малка ми е позната гледката със празното шише уиски/ракия на масата и майка ми - заспала на стола. Вкъщи стават непрекъснато скандали относно това - баща ми прави всичко възможно да живеем добре и двамата с него си тровим нервите постоянно с нея. Вече ми е дошло до гуша, искам да я няма, да си ходи при баба и дядо, да изчезне от живота ми. Не е в полза с нищо, не съм щастлива с това, че имам майка. Не искам повече да заспивам в сълзи или слушайки поредния скандал, не искам. Мразя я! Вече не искам да си затварям очите за всичко. И искам да отбележа да не ми пишете мнения от рода на ''тя ти е майка, дай и шанс'' и т.н. Повятвайте ми, откакто се помня е винаги така. Мисля, че ще е по-добре да останем двамата с тати да живеем заедно, а тя да се оправя. Всичките сълзи, които съм изплакала са се превърнали в омраза ... Не знам какво да кажа повече, не съм в състояние. Благодаря на всички, които са отделили 2 мин. да прочетат това, просто исках да ви споделя, защото това е тайна, която не съм споделяла и на най-добрата ми приятелка и го крия в себе си от много дълго време. Това е от мен.