.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мрън, мрън, мрън. На моменти имате мисленето на бабички в лошия смисъл. И какво, ако човек се е родил с нещо, което иска да промени? Понякога си слагам червена къна за отблясъци, имам мноооооого мои снимки с различни дрехи и в различни пози, това прави ли ме тъпа? Не харесвам гримирането и не ползвам такава козметика, но далеч не всяка с грим е произведение на чалга културата. Имам чудна приятелка, която си слага грим така, че не си личи, че е докосвана. Веднъж се гримира така, че да изглежда на 40 (преднамерено) и направо се изумих колко изкусно беше всичко. Много сте тесногръди. И мислите ужасно ограничено. Значи, ако някое момиче харесва да се облича по-скандално или като Заека си сложи лещи - край. Накъде отиде света? Свърши се. Глупости. Ако не бяхте толкова ужасно сбутани в собствените си умове, може би щяхте да опитате да се сближите с някои от тях (не с тежките вече грозни случаи, а с нормалните) и да видите, че далеч не ги интересува само външния им вид и имат още куп хобита. Момичето, което споменах слуша чалга, гримира се и се обличаше по едно време бая странно, ама има чудесни оценки, има годеник (2-3 години вече са щастливо обвързани), работи и въобще никога няма да кажеш, че е зле. Откога да си суетен е грях? Аз съм суетна до лудост на моменти. Не ми пречи да имам хиляда хобита и отлични оценки. Излезте от тийн филмите за популярност.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Съгласна съм със Сиси.
    Зайка е мъничка. След време ще се промени, сигурна съм. Няма лошо да носи лещи и ноктопластика и флешове. Не ми пука наистина. Пък и никой не ви кара насила да и бъдете приятели и да я гледате.

Smile

Според мен да се гримираш на 13-14 години (че има и по-малки) е грозно! Грима е за да се прикрие някакъв дефект! И даже мога да кажа че грима състарява! Защо ви е да се правите на по-големи! Всичко си идва с времето! )) Колкото до злобните погледи.... напълно безсмислено... даже смятам, че действат отблъскващо!
    Последно редактирано от Scriptta_ : 09-10-2012 на 14:08

Всичко зависи от това как си гримиран. И аз най-редовно виждам момичета, които откровено казано си се загрозяват, защото не знаят как се ползва грим. Но добре поставеният грим НИКОГА няма да те направи по-грозна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Съгласна съм със Сиси.
    Зайка е мъничка. След време ще се промени, сигурна съм. Няма лошо да носи лещи и ноктопластика и флешове. Не ми пука наистина. Пък и никой не ви кара насила да и бъдете приятели и да я гледате.
    И флешове ли има О.о?! Е за такива кифли и кифльовци си махнах флешовете.. Не знам вие кога ше осъзнаете, че добрите оценки в училище не са фактор за интелигентност.. Слагането на тонове грим, ноктопластики, екстеншъни и каквито и да е простотии не ви прави по-хубави. Естественото е красиво. Грижете се за външния си вид, но не прекалявайте и се стараите да изглежда естествено и да не си личи толко много.. Снимките с различните дрехи и пози не ви прави задължително кифли, прави ви атеншън сийкъри, но слушането на каквато и да е тъпа музика (чалга, комерс etc.) ви прави тъпи..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    А за това че Кейти Пери, Риана и другите западни певици правели същото - е, не е баш същото. Защото повечето от тях знаят границата, докато малко бг чалгаджийкия знаят. Зад онези стои голям екип и всеки техен хит става мегаизвестен, а нашите само по чалготеките и "Планета" ще ги чуеш.
    Eeee, да те си слагат рокли, шапки и чанти от пържоли и банани и дааа , ясно ясно доста по-неприятна гледка, но нали малките пикли се кефят, сори за феновете
    Иначе, общо-взето мнението ти лъха на консерва, if you know what i mean ))
    Съгласна съм със Сиси, смисъл-не можеш да съдиш някого само по външния вид без да го познаваш и да го отлъчваш-това е висш левъл на ignorance )))

Иначе тоз с флешовете и естественото е красиво-ем, хайде на бас, че ще ти потекат очите по неква нагласена пред едно обикновено момиче(не казвам че са грозни и тн , но гримът, ползван правилно, подчертава красивото в човек, иначе е някак си .. абе както и да е) Не ми се спори, тъпа е темата, защото не се постига никЪв ама ни-ка-къв консенсус

Това за мен ли е ))?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не по-нагоре някой беше написал ,че западните изпълнители имали стил или нещо подобно..:д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

А, добре, да, те картинките си я показват висшата мода хаха

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Иначе тоз с флешовете и естественото е красиво-ем, хайде на бас, че ще ти потекат очите по неква нагласена пред едно обикновено момиче(не казвам че са грозни и тн , но гримът, ползван правилно, подчертава красивото в човек, иначе е някак си .. абе както и да е) Не ми се спори, тъпа е темата, защото не се постига никЪв ама ни-ка-къв консенсус
    Никъде не казах, че съм против грима, против прекаленият грим съм.. А и не знам защо реши, че не можеш да съдиш по външния вид.. Според теб нещо такова http://mamita-bg.com/wp-content/uplo.../05/kifla4.jpg може ли да има някакъв акъл в главата?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    И флешове ли има О.о?! Е за такива кифли и кифльовци си махнах флешовете.. Не знам вие кога ше осъзнаете, че добрите оценки в училище не са фактор за интелигентност.. Слагането на тонове грим, ноктопластики, екстеншъни и каквито и да е простотии не ви прави по-хубави. Естественото е красиво. Грижете се за външния си вид, но не прекалявайте и се стараите да изглежда естествено и да не си личи толко много.. Снимките с различните дрехи и пози не ви прави задължително кифли, прави ви атеншън сийкъри, но слушането на каквато и да е тъпа музика (чалга, комерс etc.) ви прави тъпи..
    И пак мрън мрън. Добрите оценки в училище не са фактор за интелигентност, но и това дали слагаш грим СЪЩО не е. Казвам го като човек, който освен гланц, друго не е слагал. Вие наричате тъпи момичета, които ви изглеждат такива без да сте провели един разговор с тях. Имам познати с умопомрачителна външност, с които могат да се водят много интересни спорове, които обичат да четат и имат разнообразни интереси. Някои от вас, обаче, никога няма да разберат това, защото не гледате много по-далеч от носа си.
    И как по-точно определяш коя музика е тъпа? По твоите вкусове? И после се водиш за умен/на? Чувал/а ли си случайно, че има хора с различни вкусове от твоя? И не, не слушам чалга. Дори ми е неприятно да съм в коя да е стая, ако бичи това нещо.
    Да имаш много снимки на себе си не те прави атеншън сийкър. Имам МНОГО мои снимки. Качвала съм убийствено малко насам натам. Обичам да се снимам. Обичам и да снимам като цяло. Харесвам се и понякога ми е приятно да си хващам различни ъгли. С това ли се търси внимание? И това ли те прави кифла? Самоувереността? Самочувствието? Ако, обаче, видите тема, в която момиче се оплаква, че е грозно и се мрази, започвате с милионите съвети: "Аууу, вдигни си самочувствието! Ужас!"

Кифлата, дечица, се познава по държанието, не по външния вид.

А за Зайка мога да кажа, че колкото и да я храните, пише много по-грамотно от голяма част от вас. Освен това, е много лъчезарно и позитивно момиче. Не съм я видяла да се заяжда, да злобее, да обижда. Такива хора успяват по един или друг начин. И да не е намерила още какво точно иска да направи с живота си, когато го намери, няма да има проблеми. Защото се усмихва и няма хиляда предразсъдъци към другите хора, голяма част, от които - напълно далеч от реалността.

Както и да е, злобейте към различни непознати хора, няма лошо. Ако ви кара да се чувствате по-добре за себе си, още по-хубаво. Аз отивам да си направя упражненията и после да си поговоря за генетични заболявания, хромозомни карти, и да помоля за малко помощ по органична химия уникално тъпата ми приятелка, която слуша чалга.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Има злобеещи хора, но аз не съм един от тях. Никъде не споменах, че грима е фактор за умственият багаж на дадено момиче, но (мразя да се повтарям) прекаления грим и прекалено "ексцентричния"(в лошия смисъл) начин на обличане е. Водил съм разговор с такъв тип момичета и съм стигнал до този извод, а и също така се доверявам и на моята преценка за хората, защото смятам, че тя е доста точна. Може би и ти си такава, за да намираш общи теми за разговор и интереси с такива момичета...
    Музиката я определям по текста и по способностите на изпълнителя . Ако на някой музикален жанр текстовете са тъпи и хората изпълняващи я си нямат идея от музика, значи това е тъпа музика. При чалгата 99% от текстовете са без смисъл, а изпълните няма да коментирам- значи това е тъпа музика. Хората които я слушат също са тъпи, защото никой интелигентен човек не би слушал нещо толкова просто.
    Атеншън сийкърите са тези, които имат по 200 албума с по 1000 албума в фейсбук, за теб не мога да кажа нищо. Аз никога не съм обръщал внимание на момичета, които се оплакват за външния си вид, защото това е атеншън сийкинг левел оувър 9000. Последното ти изречение няма да го коментирам...
    Последно редактирано от sashko705 : 09-10-2012 на 18:48

"Imagine all the people

Град
    София
    Ще ти изброя интересите на такива момичета, с които лично се познавам: професионална фотография, генетично инженерство, история на средните векове, палеонтология, грънчарство (уникални произведения), художествена гимнастика, отглеждане и размножаване на скорпиони, а едно от тези момичета е убийствена писателка. Пише разкази. Не знам с какво си говорил ти, но аз не виждам нищо ТЪПО в нито една от тях. Фотографката носи екстеншъни и обича силния грим. Това не значи, че окото и не е точно като бръснач и не е улавяла неща, които не съм срещала в галериите на професионални фотографи. Въобще не ми се ще да описвам момичето с палеонтологията, но ще спомена само, че обича чалга и не само. Иди я питай, обаче, за Триас, Юра или който период/епоха се сетиш. Може с часове да дърдори. И прочие. Така, че да. Мнението ти е ужасно ограничено. За мен и дума не можеш да споменеш в тази насока, защото нито грим нося, нито чалга слушам, нито имам и една снимка със злобен поглед. Това не значи, че не мога да уважавам хората, които не мислят баш като мен. И определено никога не бих нарекла някого тъп без наистина да го познавам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ще ти изброя интересите на такива момичета, с които лично се познавам: професионална фотография, генетично инженерство, история на средните векове, палеонтология, грънчарство (уникални произведения), художествена гимнастика, отглеждане и размножаване на скорпиони, а едно от тези момичета е убийствена писателка. Пише разкази. Не знам с какво си говорил ти, но аз не виждам нищо ТЪПО в нито една от тях. Фотографката носи екстеншъни и обича силния грим. Това не значи, че окото и не е точно като бръснач и не е улавяла неща, които не съм срещала в галериите на професионални фотографи. Въобще не ми се ще да описвам момичето с палеонтологията, но ще спомена само, че обича чалга и не само. Иди я питай, обаче, за Триас, Юра или който период/епоха се сетиш. Може с часове да дърдори. И прочие. Така, че да. Мнението ти е ужасно ограничено. За мен и дума не можеш да споменеш в тази насока, защото нито грим нося, нито чалга слушам, нито имам и една снимка със злобен поглед. Това не значи, че не мога да уважавам хората, които не мислят баш като мен. И определено никога не бих нарекла някого тъп без наистина да го познавам.
    Радвам се за теб и за неограниченото ти мислене!
    Последно редактирано от sashko705 : 09-10-2012 на 21:03

"Imagine all the people

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ха-ха, да гримът загрозява и състарява, но ако не знаеш как да се гримираш и прекаляваш. Ако имаш поне малко естетически усет или се сетиш да отвориш един от хилядите сайтове със съвети, можеш да подчертаеш добрите си черти и да скриеш лошите. В това да си направиш косата и да си подбереш дрехите също няма нищо лошо. В природата на жените е да са поне малко суетни, радвайте се на това. И изобщо не можеш да си правиш изводи за умствения багаж на едно момиче по това как изглежда. Това, че някой си пише редовно домашните, изкарва шестици в училище и го дават за пример не значи, че няма да получава двойките на живота след абитуриентския си бал. Чак ме е срам, че и аз бях от "отличниците" в гимназията ми, никога ученето и оценките не са ми били приоритет.
    Лошото е в това за единия фейсбук да се правиш на нещо, което не си в действителност. Много е смешно, най-вече за тези, които те познават и знаят, че снимките са само някаква фасада за събиране на лайкчета. И ужасно много се личи.

Според мен си мислят че са оригинални с нещо , но всъщност са банални вече .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си