- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злобните женски погледи от "Фейсбук".Защо?
Защо гледате толкова злобно на снимките?Мислите ли,че е красиво да си изтъните веждите на макс,при това с огромна чупка,гледайки надменно?
Мислят се за "готини" и се опитват да бъдат същите глупачки като другите.
Защо е тази злоба?Защо са тези фейсбук интриги?
Интриги има навсякъде, а тези в социалните мрежи са породени от скука и явно тези, които ги въртят, са такива, които по цял ден се чудят какви мръсотии да правят. (под мръсотии имам предвид заяждания и подигравки, също така и вече споменатите интриги).
Злобата си е до човека.
Защо вече рядко виждаме на снимки усмихнати естествени момичета?
Защо вече изкуственото надделява?
Защо вече се дефинират като хубави,момичетата ,които са с удължение+1 тон грим+лещи+ноктопластика+из уствени мигли+изкуствен тен и т.н.?
Модата сред тийнейджърите е такава.
Младото лице винаги си има своята красота - повече или по-малко, но за да изглеждат "готини" и да бъдат като другите.
Тези, които са прекалено малки или нямат нужда от грим, изглеждат смешни, защото така или заличават красотата си, или още повече се загрозяват.
Вече дори тези в 5. клас си скубят веждите и си слагат грим (доста са такивата случаи).
Според мен никой няма право да те вини за поста ти. Разбирам възмущението ти - просто не им обръщай внимание.
Явно не се усещат как изглеждат смешни и се излагат, всеки който е отстрани им се чуди на акъла........
Защо масово млади момичета ,а и не само младите подражават на чалга певици?
Защото са известни, явно, като им харесват музиката, трябва да изглеждат по същия отвратителен начин като тях.
Защо малки момичета на по 12-13 години се обличат като зрели жени и бързат да пораснат?
На по-предния въпрос вече ти казах... При всеки е било или е така. Няма закъде да се бърза. По-умните хора обикновено осъзнават, че е така и забелязват колко смешно изглеждат посочените от теб лица.
Относно снимките:
Снимка 1. Първото нещо, което си помислих, като я видях е : "Това човек ли е ?!"
Ако се промъкнем зад грима, забелязвам, че това момиче няма особена красота - високо чело и раздалечени очи. За него би било добре да използва съвсем лек грим, който да прикрива тези особености, и да не беше си оскубала веждите като на някое извънземно, да не беше сложила толкова много грим, да не си беше уголемила толкова устните като на афроамериканка - само това щеше да отвори красотата й много повече.
Снимка 2. Сори ама по-неприятно изглеждащ човек не съм виждала..... Тук вече липсва всякаква красота и чрез грим се наблюдава опит да се запълни.
Снимка 3. Забелязвам изрусен бретон, косата й е накъдрена със поставка за преса, лак за коса, обем, веждите са "обръснати" и почти липсват, има грим.....
Седя си, до мен е телевизора. Пускат Джей Ло на няква реклама и се чудя - дори тая известна личност не съм я виждала никога толкова направена на плашило.......
Снимка 4. МАЛЕ! Стреснах се бе, човек, с тея вежди цялата подскочих!!!
Помислих си, че някой седи и ме гледа свирепо със вдигнати вежди, а послесе усетих, че тва си е перманентно на веждите й.
Но комент
Всеки се прави колкото, когато и както си поиска на плашило, защото и другите правят така или щото е модерно.
Тва не дава основание на останалите да те критикуват, щото си е така.
I just came to say Hallo ;pp
Shake that ~ Every day Im shufflin ;d
Хмм... O.o