.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    На 18 съм.
    И точно в кокошарник се беше превърнало. Зайчето си казва мнението, всеки следващ се втурва да й обяснява колко е малка и глупава и да си прочете мнението след няколко годинки. На какво ти прилича това?
    И абсолютно никъде не съм казала обида, посочи ми точното място, ако обичаш.
    FuCKkK13 си е напълно права,както и Хилари.1-во.На 13 е малка за грим,каму ли пък за лещи 2-глупава е ,за да следва стадото като овца.И,да в глупав пуберски период е и след време ще мисли различно.И ако сега тръгнеш да ми спориш и да ми разправяш ,че на всеки етап от живота си човек НЕ мисли различно,то и ти си овца,точка.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    FuCKkK13 си е напълно права,както и Хилари.1-во.На 13 е малка за грим,каму ли пък за лещи 2-глупава е ,за да следва стадото като овца.И,да в глупав пуберски период е и след време ще мисли различно.И ако сега тръгнеш да ми спориш и да ми разправяш ,че на всеки етап от живота си човек НЕ мисли различно,то и ти си овца,точка.
    Чети сега:
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Да, малка е за лещи, да, не стоят естествено, да, прави сте, но сте смешни. Момичето е много сладко, възможно е лещите и тн да са само период при нея. Неин си избор, всеки се харесва по различен начин. Какво ви вълнува?
    А колкото до грима... Момичето е на 14, осми клас. Поне така съм разбрала от мненията й. Не е чак толкова малка, според мен може да си позволи спирала. Аз,примерно,ходех без грам грим тогава, това си е личен избор, обаче, и не я прави глупава.

И айде по-лекичко с определенията и да не ми слагаш в устата думи, които не съм казала, че да не излезе накрая, че ти си овцата. Точка
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Защото така привличат вниманието на момчетата и карат момичетата да ги обсъждат. И очевидно постигат с голям успех целта си. Но като се опитваш да правиш впечатление на 16-17-18 годишни разгонени момченца, няма как... Тази русата кифла е гаден пример, защото повечето вече не изглеждат толкова евтино. Но просто с разните статусчета като заглавие на снимката и всички послания, които вървят с нея (тип: завиждайте, вижте ме колко съм готина ) какъвто и да е външният ти вид изглеждаш жалко.
    А на мен супер дразнещи са ми и "изключително лъчезарните" уж непринудени снимки с широка усмивка и специална поза, които уж не трябва да изглеждат кифленски, но е очевидно , че са се гримирали 100 часа за тях и са направили 20 снимки докато хванат точното движение и изражение. Няма, няма и видя някъде такива да се снимат, много са смешни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си