- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злобните женски погледи от "Фейсбук".Защо?
FuCKkK13 си е напълно права,както и Хилари.1-во.На 13 е малка за грим,каму ли пък за лещи 2-глупава е ,за да следва стадото като овца.И,да в глупав пуберски период е и след време ще мисли различно.И ако сега тръгнеш да ми спориш и да ми разправяш ,че на всеки етап от живота си човек НЕ мисли различно,то и ти си овца,точка.
Чети сега:
А колкото до грима... Момичето е на 14, осми клас. Поне така съм разбрала от мненията й. Не е чак толкова малка, според мен може да си позволи спирала. Аз,примерно,ходех без грам грим тогава, това си е личен избор, обаче, и не я прави глупава.
И айде по-лекичко с определенията и да не ми слагаш в устата думи, които не съм казала, че да не излезе накрая, че ти си овцата. Точка![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Защото така привличат вниманието на момчетата и карат момичетата да ги обсъждат. И очевидно постигат с голям успех целта си. Но като се опитваш да правиш впечатление на 16-17-18 годишни разгонени момченца, няма как... Тази русата кифла е гаден пример, защото повечето вече не изглеждат толкова евтино. Но просто с разните статусчета като заглавие на снимката и всички послания, които вървят с нея (тип: завиждайте, вижте ме колко съм готина ) какъвто и да е външният ти вид изглеждаш жалко.
А на мен супер дразнещи са ми и "изключително лъчезарните" уж непринудени снимки с широка усмивка и специална поза, които уж не трябва да изглеждат кифленски, но е очевидно , че са се гримирали 100 часа за тях и са направили 20 снимки докато хванат точното движение и изражение. Няма, няма и видя някъде такива да се снимат, много са смешни.