И аз харесвам дебелите вежди. Излъчват много класа,както и естествения вид. Вярно,не на всеки му отиват,но на повечето момичета стоят страхотно.
И съм напълно съгласна с мнението на koshtramba,че с времето започваш да се харесваш с по-малко грим.
Аз,на 12 години,пълно детенце,започнах да се мажа с фон дъо тен,за период от около 2 месеца..Сега,не че съм много голяма(14г) започнах да съжалявам за тези детски постъпки. И защо го правих?Един Господ знае..
Сега ходя с малко грим-коректор,за ужасните ми сенки под очите. Когато имам време-спирала,руж и балсам за устни.

Ще спра вече,но колкото и да говоря си подкрепям мнението,че в България всичко е насочено към чалга културата.
Как си представяте да видите 5 клас момиче с 8-9см токчета,фдт,черен молив в огромно количество и вдигната до пъпа блуза на улицата?! Е,аз останах потресена от гледката.Ау,забравих да добавя и веждите,от които няма и помен след последния допир до пинсетата,с цел да изглеждаме като Андреа. Почи незабелязващи се няколко косъма,това е.