.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ

wink.bg проблем със зареждане на страница...

Здравейте!
    Имам един странен проблем, когато искам да влезна в някоя видео стая.
    Когато съм влезнала във сайта и се опитам да вляза в стаята, страницата ми изглежда ето така: Цък
    А когато не съм логната в сайта и се опитам да влезна във видео стаята, всичко зарежда нормално и изглежда ето така: Цък , но аз съм само гост и нито мога да пиша в чата нито нищо...
    Имате ли някаква идея на какво може да се дължи това?
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Здравей ,
    дали може да дадеш малко повече информация относно този проблем.
    Това ти се случва постоянно когато се опиташ да влезнеш в някой канал или само в този?
    Как ти е потребителското име в wink?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    nikis За какво ти е профила ?

Ми пробвай да си изчистиш компа и браузърите със CCleaner програмата и после пиши пак.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

здравеи и аз имам проблем със wink от вчера следобят значи влизам във самият саит и ми излиза постоянно бял екран без да ми дава да си влизам във профила и за момента помислих че е от компа нещо и проверих го за вируси рестартирах си го компа няколко пъти със цел да се оправи но няма промяна и се чудя на какво се дължи този проблем?. питах един мои познат и при него нищо не му излиза. просто искам да попитам дълго ли ще продължи този проблем и кога ще го оправят този саит?
    ЕТО И ЛИНК НА ТОЗИ САИТ http://wink.bg/user/login

anonymous682486
    Guest
    И при мен не работи!

здравеи имам проблем със wink пак вчера си щраках малко и уинка се развали пак и сутринта опитах да вляза само че екрана не беше чисто бял а със някакъв надпис ето ви и линк да погледнете този проблем ако може да го оправите единпът завинаги ще съм ви много благодарен. http://wink.bg/

мислех, че само аз имам този проблем ;д явно нещо по сайта правят, най-вероятно до няколко дни ще се оправи ; ) аз даже си смених браузъра помислих, че е от него ;д

то и аз така си помислих а то при всички е така

здравеите на всички имам един проблем с уинк днеска си влизам във уинк и гледам ми изписа един къс текст ето ви и линк http://wink.bg/

Супер фен Аватара на JDeel
    Който текст се превежда така "Сайтът е спрян !". Явно им се е счупило нещо, би трябвало да си го оправят.

Кога ще бъде оправен

anonymous682486
    Guest
    R.I.P WINK.BG

Днеска успях да влезна в wink.bg по някакъв си странен начин като използвах директен линк към профила ми, обаче ми се включи антивирусната и след като я изключих антивирусната и успях да влезна, но беше нещо повреден сайта, не работеше всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си