.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен Аватара на kilers

Дневен режим ..

Така , от скоро започнах да правя упражнения за корем . Вчера се разрових и за упражнения за бицепс и трицепс ..
    През ден правя тези упражнения за корем - http://vbox7.com/play:a0e0923c
    В сайта им има и упражнения за бицепс и трицепс , но не събрани в тренировка.. ако някой прави упражнения от този сайт - http://www.passion4profession.net/ , възможно ли е да ми каже някаква тренировка за бицепси и трицепси.
    Смятам 1 ден да правя за корем + малко упражнения за бицепс/трицепс
    Другият ден да тичам и така да ги редувам ..
    Ако някой може да ми каже дали това е добре като за начало или ако не е добре да ми предложи по-добър вариант ще съм му благодарен

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    препоръчвам ти към тези за корема да се опиташ да правиш и коремни на лост и повдигане на крака от успоредка, като цяло е добре, ако си постоянен, ще имаш успех
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен
    Препоръчвам да почнеш да четеш,че става смешно вече.Корем бицепс и трипецс ще прави ,ебахти смеха

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Препоръчвам да почнеш да четеш,че става смешно вече.Корем бицепс и трипецс ще прави ,ебахти смеха
    +1
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ако не можеш да кажеш нещо градивно или да ми помогнеш , замълчи.

Мега фен
    Ти ли ще кажеш.Ето ти нещо градивно- тренирай цялото тяло и вземи прочети нещо,малко ли инфо има.....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    х2

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kilers Виж мнението
    Така , от скоро започнах да правя упражнения за корем . Вчера се разрових и за упражнения за бицепс и трицепс ..
    ...
    Смятам 1 ден да правя за корем + малко упражнения за бицепс/трицепс
    Другият ден да тичам и така да ги редувам ..
    Корем,бицепс и трицепс??? Голяма излагация. Никога не е късно да станеш за резил!

" Ако някой може да ми каже дали ТОВА Е ДОБРЕ като за начало или ако не е добре да ми предложи ПО-ДОБЪР ВАРИАНТ ще съм му благодарен "

По-лесно е да кажеш на някой , че не става , вместо да му кажеш как да станат нещата.

Мега фен
    Мога да ти кажа,че не стават нещата и не мога да ти напиша как стават,защото има изписани хиляди страници и едва ли мога да ти сдъвча всичко готованко

Ами като не можеш , коментарите ти нямат никакъв смисъл.

Мега фен
    Имат смисъл да разбереш,че трябва да си размърдаш задника.. Четеш пробваш и питаш тогава. Не като не знаеш абсолютно нищо и си нямаш хал хабер да питаш глупави въпроси. Коментирати ми каквито и въпросите ти.

Ами никъде не съм написал , че не искам да тренирам цялото тяло.Просто не знам с какви упражнения.. затова пуснах тема , ако някой тренира от онези упражнения да ми кажи какви . А ти освен да ми казваш , че съм глупак , друго не си направил..

(bow)

Реших да не пускам нова тема , а да питам дали тези упражнения за гърди са ефикасни ?

http://vbox7.com/play:59f033ad0b

Мега фен
    Ако си момиченце може и да са ефикасни..Другата глупост е 30 секундни почивки,но то това не може да се нарече тренировка така и 0 секунди да е почивката все тая. Погледни други програми.. Погледни тези две теми http://www.bb-team.org/articles/4183...tovete-I-chast
    http://www.bb-team.org/articles/4287...ovete-II-chast

Не гледай програми от vbox7,защото този дето е правил програмите разбира също колкото теб..

Не ми харесват много лостовете .. и не ми доставя голямо удоволствие , но явно щом са ефикасен метод ще пробвам и на тях... Благодаря ти за линковете.

Мега фен
    Не са ефикасен метод,просто ми даваш линкове от vbox7 с домашарски тренировки..Фитнес залата и базови упражнения е съветът ми..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си