.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Обица на езика и хубаво пиърсинг студио в София?

Решила съм да си пробия езика, но нямам никаква представа къде в София. Другия ми основен проблем е, че нямам 18, а чух че в някои студия не дават на непълнолетни, пък за родителите ми- дума да не става.

Някакви идеи?
    Последно редактирано от Such A Lady : 08-12-2012 на 08:41

Голям фен
    Град
    София
    Застреляй се!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на Зайче..
    ^
    иначе разбираш, че родителите ти ще те хванат и има вероятност да ти свалят обицата, което следователно ме води на мисълта, че няма смисъл да се пробиваш ако не ти разрешават.
    проста логика
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ^
    иначе разбираш, че родителите ти ще те хванат и има вероятност да ти свалят обицата, което следователно ме води на мисълта, че няма смисъл да се пробиваш ако не ти разрешават.
    проста логика

Те, че няма да ми кажат нищо - няма, след като е свършен факт. Това не ми е особен проблем.

Просто отиди в някое студио и кажи, че искаш да те продупчат ако не стане виж в някое друго По центърът е пълно с такива хдд

На колко си?

На 15 съм и точно това ме притеснява.. Ако тръгна във всяко студио - ще ме отрежат в едни 98%, за това ми трябва конкретно някое.

Мен в едно студио на Витошка ме дупчиха когато бях на 14 само дето не езика, а устната. Също и в На Тъмно има шанс да те продупчат ..

Оо, благодаря ти. ^_^
    Ще се пробвам там и да се надявам, че ще стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си