Хей, пийпъл! Реших да се регистрирам във форума, надявайки се да ми помогнете по някакъв начин. Започвам. Аз съм момче на 16 години, висок съм 1.76, а проблемът е, че съм 110 кг. Не ми личи много, но винаги съм искал да бъда слабичък, след което да натрупам малко мускулна маса. Предполагам, че повечето хора просто ще се изсмеят и ще пишат подигравателни коментари, но мен не ме интересува какво ще кажат другите за мен. Важното е приятелите ми да ме възприемат такъв, какъвто съм. Въпреки това искам да отслабна. Подложих се преди два месеца на една диета, с която за две седмици свалих 12 килограма, но останах без сили, не можех да правя нищо, постоянно ми се спеше, но въпреки че се чувствах зле не изпитвах глад. Не можах да продължа и спрях, пак качих 5 килограма...нямам много време за някакви тренировки, но скоро ще започна да ходя на фитнес. Според един кулкалатор, според ръста и възраста, теглото ми трябва да е 71 кг... Та, ако може да ми препоръчате някакви методи за бързо отслабване. Колко пъти в седмицата да ходя на фитнес, какви упражнения да правя и ако може някаква диета, която ще ми помогне. В интернет съм чел, че много хора свалят доста килограми за около 2-3 месеца. Вярно ли е, че когато съм с наднормено тегло ще ги сваля по-бързо? Моля ви, бъдете сериозни и ми помогнете... {}{}(hug){}{}