- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имали ли сте това чувство ?
Хаха, не знам дали съм само аз, но много често започнах да имам Deja Vu. Чувствам се много странно и все едно преживявам живота си наново![]()
Преди имах почти всеки ден, но наскоро не ми се е случвало.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Нито веднъж не ми се е случвало до сега. о.о
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Изключително рядко ми се случва. За 16-годишния ми живот, да съм имала DejaVu, максимум 4 пъти.
Тва е адски интересния феномен, особено конспирациите и хипотезите около него .. най-вече тва как на някои им се случва постоянно, а на други - не.
Не съм забелязала да е особено често, обаче винаги ме побиват тръпки, някво яко е.
Аз имам чувството, че съм го сънувала и точно това ми се случва или пък преди много време съм имала същия живот и някак проблясват някакви спомени едно към едно... уникално е!
Хах, и при мен постоянно :Д Но си мисля, че е някакво измамно чувство, или просто ми се е случило нещо подобно, но е било прекалено маловажно за да го запомня и се присещам на момента :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
да, одеве имахи като цяло всеки месец сиг имам поне по веднъж... мн е яко.. и странно
Аз ли се бъркам или раздела е грешен.. А иначе ми се случва доста често.
^ И аз мисля, че раздела е грешен
По темата: Да, и то много често
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Да
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
1-2 пъти ми се е случвало
Love is everything!
От известно време насам и доста често, едното беше на изпитите след 7 клас ! ^^
Рядко ми се случва, но чувството ми е изключително приятно.
^^^
Бургас <3