- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имали ли сте това чувство ?
"Deep inside of a parallel universe.." ... За паралелни вселени да сте чували? Мне. Не мисля.
според някакви вярвания, когато имаш дежа-ву си на прав път. а дано!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
дежавуто е в следствие на химична реакция в мозъка, която кара човек да си мисли, че го е сънувал, но всъщност не е така. няма нищо странно около него...
Аз много често се будя от някакъв сън с мисълта,че съм го сънувала много пъти преди това,а всъщност никога не съм
Но най-странното ми е като слушам някоя стара песен (която няма никакъв шанс да съм я слушала преди) и ми звучи толкова позната и това ми се случва много често..Ама чак пък да си мисля,че преживявам живота си за втори път не ми се е случвало![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аз доста често изпитвам дежа вю чак се плашаСъщо често ми се случва да направя нещо и след това да се сетя,че съм го сънувала и ... знам,че не го обясних като хората ;д
"Квантовата физика допуска, че съществува вероятност за проявление на състояния дежа вю, обослувена от вашата способност ” да се премествате между различни вселени”.
Така, както съществуват радиовълни с различна честота, има и многомерни вселени, съществуващи в тандем. Както радиото е настроено на определена честота, тоест на единствена радиостанция, така и нашата вселена се състои от атоми, които се колебаят в уникална честота, различна от честотата на другите вселени.
Вселените обикновено вибрират с честота не във “фаза” с другите вселени заради временни различия. Но когато те са във “фаза”, теоретично е възмогжно преместване между вселените.
По този начин е възможно, когато усещате ефектът на дежа вю, вие да вибрирате в унисон с паралелна вселена."
1 път само. И не помня чувството да е било толкова приятно както го описвате. :дд
ДА, случвало ми се е преди, но скоро не съм преживявала дежавю
Вярвай в мечтите си !
Ако много се чудите почнете да си записвате сънищата които са поне малко реални и ако се съмнявате че сте го сънували просто погледнете в дневника