- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос към дамите
Не че искам да те притеснявам,ама може да ти отговаря само от учтивост ;дд Например във фейсбук вече се показва,когато си видял съобщението на някой и на този някой може да не му стане много приятно,когато разбере,че го игнорират... Хората не живеят,за да си пишат с теб и да ти отговарят на съобщенията... Хвани и излез навън,последно чух,че било полезно (: .. Била съм ти смешна,може да съм на 15,но смешният в момента си ти,а и плюс това,това е тийн форум,ако не искаш да ти отговарят 15 - 16 годишни,просто не питай тук..
Доколкото знам, тук има хора на всякаква възраст, от 12 до .. 40-50,и лично виждал тези профили, не знам коя си ти че да казваш кой къде ще пише. Ама какво да очакваш от фенка на Бийбър, излез от малкия си ограничен свят и открий света! не всичко е фейсбук, скаип и GSM-a ти!
Бих скочила от някъде,заради хора като теб,ама като се замисля.. не си струва ;дд Форума е за тинейджъри,името му го показва ;д Ти си пиши където искаш,ама не се оплаквай кой ти отговаря ;д А колкото до ограничения ми свят,познаваш ли ме,че да твърдиш,че съм ограничена ?! Не било всичко фейсбук и не знам какво... АМИ НЕ Е !!! Можеш да не ми повтаряш думите,защото ти казах абсолютно същото ;д Аз достатъчно излизам навън,но се съмнявам за теб ;д само чакаш някой да ти отговаря на съобщенията ;д е,късмет с чакането ;д ... сериозно си направо смешен ;д И какво като харесвам Джъстин,да не би да е твоя работа ;д ?! Мнението ти не ме интересува,дали го харесвам си е моя работа ;д
Ми може би просто не си интересен или говориш за скучни неща![]()
Другия вариант е момичето отсреща да не я е грижа за това,което пишеш/говориш и просто да прави нещо друго в тоя момент(понеже разбрах,че става дума за чатене).
Аз лично не обичам да ми вадят от 100 кладенеца вода за едно изречение. Научи се да казваш много с малко,а който не те разбере си е негов проблем.
Освен това и аз мога да попитам същото мъжката част от форума,но знаеш ли какво?То си е до човек, имам много познати,които ми отговарят така безлично за почти всичко.
И щом казваш,че има хора,които си чатят с теб с интерес просто търси такива момичета. Близо е до логиката wtf . . .
Какви са тези нарцистични неща,че щом не ти отговарят ,значи са глупави чалгарки дето нямат свестен личен живот или каквото беше там??
И аз мисля за себе си ,че съм готин човек ама не го натрапвам на околните,нито се изненадвам като не ме харесват или не ми обръщат внимание.
Последно редактирано от SuNsEt : 08-26-2012 на 19:05
Виж понякога просто няма какво да кажеш и отговаряш колкото да не е без хич. Много обичам когато някой ми изнася монолози в чата и овхваща повечето страни на един проблем и после очаква да дам смислен отговор. Замисли се дали твоят случай не е подобен.
за мен лично скайпа и фейсбука са, за да си напишем два реда с някой и да се разберем къде и кога ще се излиза примерно, а тия фермани си ги разказваме на живо. ква е тая щуротия.. да тръгнеш да опознаваш някой онлайн? и както ти казаха и по-горе ако си пишеш с някви мацки дето са свикнали винаги на внимание, едва ли толкова ги интересува кво им пишеш и дават едно "мхм" от учтивост просто.
ОООО и аз много мразя да ми отговарят много бавно(е само ако знам, че не правят нещо друго,да става.)Ама като ми отговорят едно меланхолично ли и аз не знам се побърквам .А иначе и на мен ми се е случвало да отговарям с "мхм" и подобните,само че като бях по малка![]()
Леле...тая тема още ли е жива ;д
По принцип за мен всеки над 16 е достатъчно възрастен, за да съзнава какво говори и да си мери думите. Разбира се има и изключения.
Абе не е до тва къв пол си, момче или момиче няма значение, до човека си е - при мен е по същия начин като пиша на някого. Едва ли не тряа им вадиш думите с ченгел от устата - почни и ти така с тях та да ги видим.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Хох..и мен ме дразнят дори дружките ми като почнат ей така да ми пишат "aha ok,dam,oki,ae bb,ko pr или kp" и защо почти всички пишат на латиница или там както се казва??? Винаги пиша на кирилица,по-удобно ми е ,по-разбираемо е и т.н. А аз да кажа,че е правилно да се пише на кирилица! Леле...една моя приятелка така се ядоса,че й казах да пише на кирилица,че почна да ме обвинява в еди си какво си и да ми пише гневно по скайпа.Ама аз не съм виновна ,че е свикнала да пише постоянно на латиница! А е по-голяма от мене... Но сякаш я вразумих и взе вече да пише на кирилицата.
Пичага, стегни се...стига си се оплаквал като ощипана госпожица.