.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от Mercain Виж мнението
    А ти откъде знаеш че са глупости? първото ми съобщение е "hi " ако има желание ми отговаря, ако не... не...

Ама доста сте комплексирани тук, 15-16 годишни дето се зъбят... забавни сте ми!

Не че искам да те притеснявам,ама може да ти отговаря само от учтивост ;дд Например във фейсбук вече се показва,когато си видял съобщението на някой и на този някой може да не му стане много приятно,когато разбере,че го игнорират... Хората не живеят,за да си пишат с теб и да ти отговарят на съобщенията... Хвани и излез навън,последно чух,че било полезно (: .. Била съм ти смешна,може да съм на 15,но смешният в момента си ти,а и плюс това,това е тийн форум,ако не искаш да ти отговарят 15 - 16 годишни,просто не питай тук..

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Не че искам да те притеснявам,ама може да ти отговаря само от учтивост ;дд Например във фейсбук вече се показва,когато си видял съобщението на някой и на този някой може да не му стане много приятно,когато разбере,че го игнорират... Хората не живеят,за да си пишат с теб и да ти отговарят на съобщенията... Хвани и излез навън,последно чух,че било полезно (: .. Била съм ти смешна,може да съм на 15,но смешният в момента си ти,а и плюс това,това е тийн форум,ако не искаш да ти отговарят 15 - 16 годишни,просто не питай тук..
    Доколкото знам, тук има хора на всякаква възраст, от 12 до .. 40-50,и лично виждал тези профили, не знам коя си ти че да казваш кой къде ще пише. Ама какво да очакваш от фенка на Бийбър, излез от малкия си ограничен свят и открий света! не всичко е фейсбук, скаип и GSM-a ти!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    не всичко е фейсбук, скаип и GSM-a ти!
    Каза човекът, който се жалва по тийн форуми, че не му отговарят на съобщенията с толкова думички, колкото на него му се иска.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Доколкото знам, тук има хора на всякаква възраст, от 12 до .. 40-50,и лично виждал тези профили, не знам коя си ти че да казваш кой къде ще пише. Ама какво да очакваш от фенка на Бийбър, излез от малкия си ограничен свят и открий света! не всичко е фейсбук, скаип и GSM-a ти!
    Нещо против билибери-те ли имаш?!?!?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Бих скочила от някъде,заради хора като теб,ама като се замисля.. не си струва ;дд Форума е за тинейджъри,името му го показва ;д Ти си пиши където искаш,ама не се оплаквай кой ти отговаря ;д А колкото до ограничения ми свят,познаваш ли ме,че да твърдиш,че съм ограничена ?! Не било всичко фейсбук и не знам какво... АМИ НЕ Е !!! Можеш да не ми повтаряш думите,защото ти казах абсолютно същото ;д Аз достатъчно излизам навън,но се съмнявам за теб ;д само чакаш някой да ти отговаря на съобщенията ;д е,късмет с чакането ;д ... сериозно си направо смешен ;д И какво като харесвам Джъстин,да не би да е твоя работа ;д ?! Мнението ти не ме интересува,дали го харесвам си е моя работа ;д

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми може би просто не си интересен или говориш за скучни неща
    Другия вариант е момичето отсреща да не я е грижа за това,което пишеш/говориш и просто да прави нещо друго в тоя момент(понеже разбрах,че става дума за чатене).
    Аз лично не обичам да ми вадят от 100 кладенеца вода за едно изречение. Научи се да казваш много с малко,а който не те разбере си е негов проблем.
    Освен това и аз мога да попитам същото мъжката част от форума,но знаеш ли какво?То си е до човек, имам много познати,които ми отговарят така безлично за почти всичко.
    И щом казваш,че има хора,които си чатят с теб с интерес просто търси такива момичета. Близо е до логиката wtf . . .
    Какви са тези нарцистични неща,че щом не ти отговарят ,значи са глупави чалгарки дето нямат свестен личен живот или каквото беше там??
    И аз мисля за себе си ,че съм готин човек ама не го натрапвам на околните,нито се изненадвам като не ме харесват или не ми обръщат внимание.
    Последно редактирано от SuNsEt : 08-26-2012 на 19:05

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Виж понякога просто няма какво да кажеш и отговаряш колкото да не е без хич. Много обичам когато някой ми изнася монолози в чата и овхваща повечето страни на един проблем и после очаква да дам смислен отговор. Замисли се дали твоят случай не е подобен.

за мен лично скайпа и фейсбука са, за да си напишем два реда с някой и да се разберем къде и кога ще се излиза примерно, а тия фермани си ги разказваме на живо. ква е тая щуротия.. да тръгнеш да опознаваш някой онлайн? и както ти казаха и по-горе ако си пишеш с някви мацки дето са свикнали винаги на внимание, едва ли толкова ги интересува кво им пишеш и дават едно "мхм" от учтивост просто.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Мхм...
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

ОООО и аз много мразя да ми отговарят много бавно(е само ако знам, че не правят нещо друго,да става.)Ама като ми отговорят едно меланхолично ли и аз не знам се побърквам .А иначе и на мен ми се е случвало да отговарям с "мхм" и подобните,само че като бях по малка

И така, здравейте драги читатели на тази може би не толкова интересна и може би и скучна и досадна тема, имам един елементарен въпрос и се чудя все още... просто немога да си го обясня...

Въпроса е следния:
    Защо ни отговаряте с идиотските отговори от типа на "мхм", "аха", "ок" и т.н?
    Защо защо защо??? аз напиша текст от поне 2-3 реда и какво получавам в замяна, едно "мхм"... Ако нямате желание да пишете си кажете, аз тук цели романи ще пиша и да получавам едно ок...?
    Другото нещо което ме дразни е като напиша нещо получавам отговор минимум след 5 минути, често след 20, а има и случай с 1 ден забавяне... и в 50% от случайте е комбинарано с горе посочените идиотски отговри, и вече съм на системата "Fuck off" като почна да получавам такива отговори.
    Най-смешното е че после ме питат... "Ама ти защо не ми пишеш?" какво очаквате? все ние момчетата да почваме разни теми, и вие само да отговаряте с ок, мхм, аха... няма да я бъде...

Благодаря за вниманието!
    Въпрос към дамите каза ;d АЗ СЪМ ДАМА и мога да ти кажа, че изобщо не пиша така

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Леле...тая тема още ли е жива ;д

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    По принцип за мен всеки над 16 е достатъчно възрастен, за да съзнава какво говори и да си мери думите. Разбира се има и изключения.

Абе не е до тва къв пол си, момче или момиче няма значение, до човека си е - при мен е по същия начин като пиша на някого. Едва ли не тряа им вадиш думите с ченгел от устата - почни и ти така с тях та да ги видим.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Хох..и мен ме дразнят дори дружките ми като почнат ей така да ми пишат "aha ok,dam,oki,ae bb,ko pr или kp" и защо почти всички пишат на латиница или там както се казва??? Винаги пиша на кирилица,по-удобно ми е ,по-разбираемо е и т.н. А аз да кажа,че е правилно да се пише на кирилица! Леле...една моя приятелка така се ядоса,че й казах да пише на кирилица,че почна да ме обвинява в еди си какво си и да ми пише гневно по скайпа. Ама аз не съм виновна ,че е свикнала да пише постоянно на латиница! А е по-голяма от мене... Но сякаш я вразумих и взе вече да пише на кирилицата.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Пичага, стегни се...стига си се оплаквал като ощипана госпожица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си