.
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    А'бе и аз бих ти писала "mhm". Супер си вманиачен и си мислиш, че света се върти около теб. Съжалявам, че ще те разочаровам, но не е така. Разбери, че когато се запознаваш с някое момиче, е важно да се опознаете. Не , директно да напишеш целия си живот и да очакваш тя да направи същото. Темите ти може изобщо да не са интересни. Можеш да пишеш пълни глупости. Интересувай се от това с какво се занимават, каква музика слушат и накрая разговоря ще стане от само себе си. Имай предвид, че може просто тия момичета да не те харесват, да не им допадаш.
    Чудно ми как може да направиш такова разсъждение, та ти не ме познаваш че да знаеш, не знаеш какво съм писал, просто споделих нещо което е адски често срещано явление. И кой ти каза че си разказвам живота, изрично обясних че темите са абсолютно нормални, водил съм ги с други момичета и не съм имал никакви проблеми, писал съм си с момичета по цели вечери без да си станем скучни. Това че повечето сте ограничени само до темите от типа на "Преслава" или някви обувчици, мен хич не ме вълнува. Аз си пиша с свободно мислещи и общителни хора, а не с някви кифли дето трябва да им вадиш думите с чингел. А ако дадено момиче не ме харесва или не съм и приятен то веднага се разбира и спираме всякакъв контакт... в случая я махам от списъка с контакти
    Просто за мен са необщителни, мързеливи и ограничени, а често и комплексирани и надути(или поне така си мислят, а всъщност са ми смешни)

Ако обичаш не пиши с подчертан текст!!! дразнещо е... все едно да ти пишат с Caps Lock.
    Последно редактирано от Mercain : 08-14-2012 на 18:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си