- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос към дамите
По темата- аз самата гледам да отговарям поне в няколко думи, но имам една фр, която от време на време ми връща "к" като отговор. Питала съм я защо. Отговорът- мързи я в момента да ми пише, пише с някой друг, не и се занимава и т.н. Най-общо казано- не й е до мен. като я видя така прекъсвам. Следващия ден тя ми пише или пък аз и става по добре чата. Но никога не сме били така подробни както в реалния свят. Когато аз пращам такива отговори, обикновено не знам какво да кажа по темата или правя нещо друго.
Колкото до останалото. Момичето може да е на 15, но и ти се принизяваш на неговата възраст с тоя коментар, че си тук за да го "храниш". Порасни- децата на площадката продължават с заяжданията, когато темата е изчерпана. Освен това кой възрастен човек ще каже на по-малко дете да се хвърли. Това да го каже по-малкия, да, ама вече човек, който претендира да е с трезва преценка??? Ничии живот не е безсмислен и това не е тема за шеги от човек, който се предполага, че трябва да го е осъзнал.
Очакваш админи, защото им е забавно? Съмнява ме, че им се струваш толкова интересен. Все пак на мен това изречение ми звучи като зов за внимание, но ти си знаеш.
Надявам се, че причината за това диво коментиране след всеки пост, е да си даваш "up" на темата.
Не се заяждам с теб, ако това си си помислил.
Чао.
Ако наричаш 20 годишно момче 'възрастен човек' ... 20 години въобще не са много ,а на някои хора и още 10 отгоре не им стигат да се осъзнаят . Не се учудвай от това,какво би могла да чуеш от по-големи от теб...в един момент разликата в годините се изпарява мигновено .![]()