.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 146 от общо 146
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    просто исках да кажа, че истината е една и тя не е в някакви пишман самообявили се "свидетели". Да не говорим, че по твой образец има много такива подобни на тебе свидетели и секти.
    супер "идиотският" сектант си ти, след като до последно предпочиташ да спориш срещу истинни/праведни човеци, които нищо лошо не ти правят, но свидетелствуват само добро

като хулиш Божиите люде, по този начин хулиш самият Исус Христос и неговият Бог Отец, според както е писано:

"А Савел, като още дишаше заплашване и убийство против Господните ученици, отиде при първосвещеника. и поиска от него писма до синагогите в Дамаск, че, ако намери някой от тоя Път, мъже или жени, да ги докара вързани в Ерусалим. И на отиване, като наближаваше Дамаск, внезапно блесна около него светлина от небето. И като падна на земята, чу глас, който му каза: Савле, Савле, защо Ме гониш? А той рече: Кой си Ти, Господи? А Той отговори: Аз съм Исус, Когото ти гониш." Деяния 9: 1-5

и както вече казахме, що се отнася до вярата, аз нямам свой образец, но ето как ти се кланяш на "кумири", след като се кланяш и служиш на доктрините на човешката(666) религия

"И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ(т.е. да се кланят на доктрината) на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя." Откровение 13: 14
    Последно редактирано от npp : 08-20-2012 на 12:50

Мега фен
    А Иисус им отговори и рече: пазете се да ви не прелъсти някой; защото мнозина ще дойдат в мое име, говорейки: аз съм Христос; и ще прелъстят мнозина.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    моля те defender обясни ми ти защитница на атеистите или на Бог си,че не мога да схвана нещо

Мега фен
    аз съм православнА готина мадама,

оуууууууу суперррррр тва е готино ;д

Мега фен
    А Иисус им отговори и рече: пазете се да ви не прелъсти някой; защото мнозина ще дойдат в мое име, говорейки: аз съм Христос; и ще прелъстят мнозина.
    ние не сме казали че някой от нас е Христос, но че сме Негови свидетели

Мега фен
    исках да кажа, че ти говориш уж от Негово име, както се и представяш пред аудиторията

"мнозина ще дойдат в мое име"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    оуууууууу суперррррр тва е готино ;д
    имаш ли готина кола да ме повозиш малко и после да ме заведеш в мола

Мега фен
    исках да кажа, че ти говориш уж от Негово име, както се и представяш пред аудиторията

"мнозина ще дойдат в мое име"
    това не значи че всички, които свидетелствуват в Неговото Име са лъжепророци, след като още тогава (преди около 2 хилядолетия) е имало много негови истински ученици, които са свидетелствували Неговото и на неговият Отец Слово

Ами ба 13 години съм,ма като пораста ще те повозя и до където си искаш ;дддддддддддддд нямаш ли си гадже ?

Мега фен
    така е, но когато човек придобие "християнски имунитет" лъжата веднага се усеща

29. Защото аз зная, че след заминаването ми ще се втурнат помежду ви люти вълци, които няма да щадят стадото;
    30. па и от вас самите ще се дигнат мъже, които ще говорят изопачено, за да увличат учениците след себе си.
    31. Затова бъдете будни и помнете, че три години денем и нощем не преставах със сълзи да поучавам всекиго едного от вас.
    32. А сега ви предавам, братя, на Бога и на словото на благодатта Му; Той може да ви назидае по-добре и да ви даде наследие между всички осветени.
    Последно редактирано от defender : 08-20-2012 на 13:12

Мега фен
    Ами ба 13 години съм,ма като пораста ще те повозя и до където си искаш ;дддддддддддддд нямаш ли си гадже ?
    амииииии, аз съм много срамежлива

майка ми е казвала да ни се говоря с непознати за такива неща, айде като пораснеш ще видим

Мега фен
    така е, но когато човек придобие "християнски имунитет" лъжата веднага се усеща

29. Защото аз зная, че след заминаването ми ще се втурнат помежду ви люти вълци, които няма да щадят стадото;
    30. па и от вас самите ще се дигнат мъже, които ще говорят изопачено, за да увличат учениците след себе си.
    31. Затова бъдете будни и помнете, че три години денем и нощем не преставах със сълзи да поучавам всекиго едного от вас.
    32. А сега ви предавам, братя, на Бога и на словото на благодатта Му; Той може да ви назидае по-добре и да ви даде наследие между всички осветени.
    много пъти сме ти казвали ако намериш лъжа в думите ни когато свидетелствуваме Словото, да я посочваш, а ти все твърдиш че лъжем, но не посочваш нито едно 100%-ово доказателство за това, все старият дифендър на суетата, ние сме срещали много такива християни като теб, които твърдят че усещат лъжата, но всъщност самите те се оказваха по-лъжливи от другите човеци, както и ти сам неведнъж показа че пренебрегваш правдата и я заменяш с неправда, какво толкова голямо удоволствие ти доставя да противоречиш на правдата, когато в същото време милиони човеци страдат, измежду които немалко деца?!, не ти ли е поне малко съвестно когато толкова много се напъваш за да дон-кихотстваш против доброто, при положение че в сравнение с много например сомалийски деца ти не си лишен от нищо, но имаш всичко?!
    Последно редактирано от npp : 08-20-2012 на 13:39

Е аз не съм анепознат,съм де,но ;д тва е форум и да кажеш никой не те знае коя си,за да те търси после ;д npp кои сте вие?и как може да говориш от името на някой друг? и искам да питам още нещо.Другите богове на другите народи какви са.Съчинени?Измислени?Защо Истинският Господ Бог да се различава от Ра,Анубис,Сет,Бастет,Изида, зирис,Нут,Геб,Один,Тор,Илув атар,Буда,Шива,Зевс,Хера,По ейдон и Хадес?Не си ли се замислял,че може да има много богове?

Banned Повече от фен
    аз съм православнА готина мадама,

Ти сериозно имаш някакви психични проблеми. Първо казваш че си мъж, след това че си жена, говориш за себе си в трето лице, преструваш се че някой друг пише вместо теб. То бъзик, бъзик, ясно, ама твоето май е по-сериозно. Сега без лъжи, кажи мъж ли си, жена ли си? И между другото, на колко си години?

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението

Ти сериозно имаш някакви психични проблеми. Първо казваш че си мъж, след това че си жена, говориш за себе си в трето лице, преструваш се че някой друг пише вместо теб. То бъзик, бъзик, ясно, ама твоето май е по-сериозно. Сега без лъжи, кажи мъж ли си, жена ли си? И между другото, на колко си години?
    кво?така ли?не знаех,омг.Междудругото името ти ми харесва ;д

Мега фен
    така е, докторе, не съм в ред ............... ти си истински психолог, супер си.

моля кажи истината

Така отговора на въпроса ти е в неделя има неделна литургия. Незнам дали знаеш, но Господ е казал че неделя, седмият ден от седмицата трябва да се посвети на него. Да отидеш в църквата, да запалиш свещичка и да се помолиш. Някой мислят че Господ е казал, да работим шест дена и на седмия да почиваме, но това е измислето от хората които ги мързи да ходят на църква. Няма нищо лошо да вярваш, не губиш нищо. Ако имаш други въпроси ще се радвам да ти отговоря. Аз чета църковни книги и обичам да слушам къкво казва Отчето, така че мога да ти отговоря.

Първо се научи да пишеш!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Първо се научи да пишеш!
    Извинявам се ако имам правописни грешки, просто живея в друга държава и от доста дълго време не съм писала на български!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си