.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Страх ме е да му кажа!?!

Здравейте
    С приятелят ми съм от 2 години почти бяхме скъсали за малко и не съм му казала всичко,което съм правила докато не сме били заедно...казвала съм му повечето неща,но други просто не мога да ги кажа,защото от както сме заедно всичко е повече от перфектно...знам,че ако му кажа просто ще се ядоса много защото ми е прощавал какво ли не...и може би ще ми каже да го оставя,просто ще ми се вбеси...няма как да разбере за тези неща,но просто не знам...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако вземеш и да кажеш какво си правила,по можем да ти помогнем.Изпадала съм в такава ситуация,ако искаш сподели.

ами той знае с кой какво съм правила,но за 1 момче точно не знае защото се познавам отдавна с него и се целунахме,но просто не мога да му кажа

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако наистина всичко е повече от перфектно,а приятеля ти е от хората,които не прощава лесно такива неща,по-добре си премълчи,не че е хубаво,но поне ще си запазите добрите отношения.Ако пък мислиш,че ще ти прости,кажи му,но откъде си сигурна,че и той е напълно честен с теб?

П.П. Ако това с целувката е било,когато сте били скъсали не се брои за изневяра,ако е било тогава,му кажи.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз не виждам проблем, били сте разделени. Дори не е нужно да му казваш, ако не искаш.
    Everything changes, but beauty remains ...

никога не съм му изневерявала,да беше когато не бяхме заедно,но не съм премълчавала само това и може би няма да ми прости повече,а искам да съм с него...

Добре, стига си откачала. Било е докато сте били разделени, била си свободна да правиш каквото ти е кеф и толкова. Изобщо не му казвай, а и той не би трябвало да реагира зле според мен, но ти си го познаваш.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Противно на предишните мнения,аз мисля,че трябва да му кажеш.Да,били сте разделени и си била в правото си да правиш каквото си поискаш,но рано или късно нещата излизат наяве и ще е много по-гадно ако разбере от друг.По-добре му кажи и той не бива да откача,а да оцени,че си била откровена с него.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

обаче той точно за него не предполага...и ако му кажа ще откачи и всичко или ще се промени към лошо или всичко ще свърши...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако държиш да бъдеш откровенна и честна му кажи,защото връзките се градят върху доверието което има между двама души.Но,ако е от хората ,които правят от мухата-слон мисля,че е редно да премислиш нещата.Този човек с който си се целунала има ли взимане-даване с твоят?Защото ,ако после разбере истината ще стане лошо...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

не те не са никакви,но все пак много се притеснявам и много ми тежи,а знам,че ако му кажа може би ще е краят,защото много неща преживяхме...

Щом сте били разделени не е нужно да му казваш. Няма смисъл да се карате за неща случили се преди. Живейте в настоящето : )

Ти самата знаеш ли какво искаш? Казваме ти: "Не му казвай"-"Ама искам да му кажа". "Кажи му"- "Да, ама ще се разделим."
    Защо мислиш, че ще се разделите?

казах го и преди малко...защото не ми е за първи път и мисля,че ще му писне вече да прощава...за това ме е страх...

Окей, той НЯМА какво да прощава. Вие сте били разделени, нито е изневяра, нито нищо. Просто не му казвай.

да...за сега мисля да не му казвам...ще видим как ще се развият нещата натам...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от MalkataMirela Виж мнението
    Здравейте
    С приятелят ми съм от 2 години почти бяхме скъсали за малко и не съм му казала всичко,което съм правила докато не сме били заедно...казвала съм му повечето неща,но други просто не мога да ги кажа,защото от както сме заедно всичко е повече от перфектно...знам,че ако му кажа просто ще се ядоса много защото ми е прощавал какво ли не...и може би ще ми каже да го оставя,просто ще ми се вбеси...няма как да разбере за тези неща,но просто не знам...
    Уж връзката ви е била перфектна,а се е налагало той да ти прощава к'во ли не?!
    Тия две неща нещо не ми се връзват
    И все пак по-добре му кажи,защото няма смисъл от тайни.По-добре да разбере от теб.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не виждам защо трябва да му казваш и да се оправдаваш за случилото се. Макар, като се позамисля и аз бих го направила. Бих искала да го споделя, не мога да си го обясня обаче защо. Иначе си имала пълното право да правиш, каквото си искаш, щом не сте били заедно през този период.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Като си се целунала с това момче, сте били разделени със сегашния ти приятел
    Не виждам защо трябва да му казваш
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    За мен да обичаш някой и да твърдиш че връзката ти е страхотна значи да е чиста и да можете да си имате доверие един на друг..не е въпроса в това дали ще ти се разсърди, въпроса е принципен да можете да си имате доверие..според мен не трябва да се колебаеш защото ако той не знае някои неща, може и ти да не знаеш (кой знае може и той да има да ти сподели нещо) то в това всичкото няма смисъл..настояще настояще, тва е слепешката...да знам, звучи банално но аз ако бях на твое място нямаше да мога да премълча такова нещо (не че е толкова сериозно но все пак не е и незначително)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си