Имам си приятел от 10 месеца,много се обичаме и държим един на друг всичко е точно,само дето напоследък много се караме за всякакви глупости,иначе пак си се обичаме де..Обаче аз започнах работа и имам някакви чувства към шефа ми..Преди в даскало имаше едно момчето,към което имах по-специални чувства.В смисъл че имах огромна симпатия към него,но не исках нищо от него и да става нещо между нас,обаче имах нужда да ми обръща внимание и той все ме закачаше..Имаше си приятелки постоянно,но някак отношението му към мен беше едно такова,все едно съм по-малката му сестричка..Шефа ми е направо двойник с него и ситуацията е абсолютно същата..Не го харесвам,но някак имам някакви по такива чувства и той също постоянно си се закача с мен някакви много сладки закачки хих даже и приятелка си има и то доста сериозна и не спирам да мисля за негоо и нямам търпение да отида на работа,като знам,че е там.. оф незнам много е объркано знам,че нищо няма да стане,нито пък се надявам ама оф и мисля,че май това е така,защото след като онова момче вече го няма в живота ми и понеже шефа ми адски много прилича на него и прехвърлям нещата върху шефа знам ли.. може и нищо да не казвате,исках да споделя