.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Рокля ??

Рокля ??

Здравейте,искам да попитам някой ако може да ми каже къде мога да си намеря такава рокля ?

мс предварително

http://prikachi.com/images/623/5134623m.jpg

Отиваш с модела при шивач и ще ти я ушият ))

мхм да, най-добре при шивач. Няма да ти вземат много пари. Така като гледам ще ти трябва дантела и непрозиращ плат, понеже не е толкова сложна и детайлна. Иначе не съм срещала по магазините..

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Ако ти се занимава с поръчки от интернет, виждала съм много такива подобни в www.everbuying.com или www.ebay.co.uk ...само трябва да си намериш фирма посредник и всичко е точно.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

майка ми може да ти поръча ,аз имам подобнна ама е повече като туника .... зависи.... с клинче и обувки на висок ток седи страхотно.А и точно този модел може да е по дългичък

мерси на всички .. май ще се доверя на една позната шивачка

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Един може би полезен съвет от мен, ако поръчвате от китайски сайтове (или азиатски продавачи в ибей) - роклите са къси!! Понеже моделките от снимките са супер мънички и нисички, ако на тях нещо им седи като къса рокля, на момиче със среден ръст тук стои като туника. Аз така си поръчах две рокли от Everbuying, обаче реално се оказаха туники за мен ... Като поръчвате от интернет - имайте го и това предвид, ще ви спести доста неприятности. :д
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ferero* Виж мнението
    майка ми може да ти поръча ,аз имам подобнна ама е повече като туника .... зависи.... с клинче и обувки на висок ток седи страхотно.А и точно този модел може да е по дългичък
    Да, да! Баш с клинче ше стои добре.
    По темата: разходи се из Мола.
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    В Бершка има подобни.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Бершка, Страдивариус, Зара... Поразходи се в моловете, ако не същата, то със сигурност ще откриеш подобна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си