Здравейте,искам да попитам някой ако може да ми каже къде мога да си намеря такава рокля ?
мс предварително
http://prikachi.com/images/623/5134623m.jpg
мхм да, най-добре при шивач. Няма да ти вземат много пари. Така като гледам ще ти трябва дантела и непрозиращ плат, понеже не е толкова сложна и детайлна. Иначе не съм срещала по магазините..
Ако ти се занимава с поръчки от интернет, виждала съм много такива подобни в www.everbuying.com или www.ebay.co.uk ...само трябва да си намериш фирма посредник и всичко е точно.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
майка ми може да ти поръча ,аз имам подобнна ама е повече като туника .... зависи.... с клинче и обувки на висок ток седи страхотно.А и точно този модел може да е по дългичък![]()
Един може би полезен съвет от мен, ако поръчвате от китайски сайтове (или азиатски продавачи в ибей) - роклите са къси!! Понеже моделките от снимките са супер мънички и нисички, ако на тях нещо им седи като къса рокля, на момиче със среден ръст тук стои като туника.Аз така си поръчах две рокли от Everbuying, обаче реално се оказаха туники за мен ...
Като поръчвате от интернет - имайте го и това предвид, ще ви спести доста неприятности. :д
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
В Бершка има подобни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Бершка, Страдивариус, Зара... Поразходи се в моловете, ако не същата, то със сигурност ще откриеш подобна.