.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Секс без презерватив...

На 30.07 правих секс с приятеля ми без презерватив и той свърши отвън след 5 10мин.. Последния ми цикъл беше на 12.07 .. знам че от тази предсеменната течност също се забраменява.. май и бях в овулация незнам .. какъв е рискът? много ме е страх .. :хх

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    На теб, ако с 1 час ти се забави пак ли във форума ще пишеш? Има няква възможност - да, но е доста по-голяма от нормалната, следващ път само с презерватив, като и двамата сте непохватни, глупави и без сексуална култура.
    Ако ти закъснее още 1-2 дена направо тест.
    Последно редактирано от Psyko Nuts : 08-12-2012 на 22:25

Banned Мега фен
    като много те е страх другия път или прави безопасен секс, или нищо не захващай... в овулация,без презерватив.. абе не мога да ви разбера...

ама значи може да се забраменее от предсеменната течност така ли ? :х

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    На теория може, но шанса е малък. На практика има някой случай, но най-вероятно защото между тековете мъжа не е уринирал и е оставало сперма в семепровода.
    Аз редовно си го правя без ( не пия хапчета ) независимо в овулация ли съм или без, и да чукна на дърво нищо не е ставало.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На теория има вероятност от забременяване, но на практика е изключително малък. Дори нищожен. Тая течност, е възможно да съдържа сперматозоиди или да пренася инфекции, предавани по полов път. И като толкова се притесняваш, следващия път безопасен секс и край на всичко това. Да си мислила навреме. Още повече, че не е свършвал в теб. А и не си била в овулация, ако цикъла ти е 28 дни.

Цикълът ми не е редовен закъснява с 3 4 дена . Правили сме го само веднъж ... по принцим с презерватив

мерсии за отговорите :*

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Какво the fuck е "предсеменната течност" да не се опитваш да кажеш "предеякулационна течност"
    от поста ти не разбрах почти нищо освен , че си се шляпала без презерватив !! умно много умно
    Ще копирам мнението на другите!
    Не си бременна!
    следващия път с презерватив!

П.П целият коментар е само и единствено заради "предсеменната течност"
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-13-2012 на 01:30
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И какво значение имаше в слушая, че е свършил приятеля ти след 5 или 10 минути?!
    http://www.azibebe.com/index.php/nov...nu-id-157.html мисля, че ако цъкъла ти е 30, 31 дни си била в овулация, ама изчисли си го сама, не ти знам дължината на цъкъла. Съмнявам се, че и ти си я знаеш: "...Последния ми цикъл беше на 12.07..." може би имаше предвид последната "менструация" прави разлика между двете понятия!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като прочета подобна тема се чудя,защо авторката не залегне над учебниците я по БЕЛ,я по Биология ...
    Използва разни понятия - кои грешно разбрани,кои грешно изписани ... Ама иначе секс,че и без гума прави
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Определено се мисли,преди всичко останало...
    Отиди за всеки случай и си купи един тест за бременност.Минали са почти две седмици след половият акт,би трябвало да засече.Закъсня ли ти и всъщност дойде ли ти ?
    И другият път умната,всичко е възможно
    Последно редактирано от balu4ka : 08-15-2012 на 05:29
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на draid
    Добре бе мама му стара, като знаете, че се забременява или не правете секс без или не задавайте постоянно едни и същи въпроси. Шанс винаги има и това дали някой ще ти каже : "Няма ти нищо" или "Бременна си" по никакъв начин няма как да промени нещата. Шанс има Малък, но има това е.

Има една приказка : Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
    Последно редактирано от draid : 08-15-2012 на 07:17

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Еми те умните ще го направят с презерватив .

Град
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Еми те умните ще го направят с презерватив .
    Айде без подобни малоумни изказвания!!!
    Аз правя секс без презерватив от близо 7 години ама нито съм тъпа,нито са ставали гафове,нито Ескапел съм пила,нито тестове съм правила,нито съм се чудила "Бременна ли съм?!",нито нищо ... !!!

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    На теб, ако с 1 час ти се забави пак ли във форума ще пишеш? Има няква възможност - да, но е доста по-голяма от нормалната, следващ път само с презерватив, като и двамата сте непохватни, глупави и без сексуална култура.
    Ако ти закъснее още 1-2 дена направо тест.
    боже...стига с тея теми бе... каквото каза @Psyko Nuts :3

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Айде без подобни малоумни изказвания!!!
    Аз правя секс без презерватив от близо 7 години ама нито съм тъпа,нито са ставали гафове,нито Ескапел съм пила,нито тестове съм правила,нито съм се чудила "Бременна ли съм?!",нито нищо ... !!!
    Еми обикновено се случва някой гаф ..Ти явно си в сериозна връзка ли си ?

Град
    Сериозността на връзката не играе никаква роля.
    И не,обикновено не се случват гафове.С няколкото момчета,с които съм правила секс през тези 7 години не са ставали гафове.При мои приятелки е същото.При още много други познати и непознати - също.
    Гафовете се случват предимно на неинформирани деца.При възрастните и при добре информираните гафовете са рядко,много рядко срещани

Сериозността на връзката не играе никаква роля.
    И не,обикновено не се случват гафове.С няколкото момчета,с които съм правила секс през тези 7 години не са ставали гафове.При мои приятелки е същото.При още много други познати и непознати - също.
    Гафовете се случват предимно на неинформирани деца.При възрастните и при добре информираните гафовете са рядко,много рядко срещани
    Набийте си в главите, че бременността е една от най малките зли, при правене на секс без презерватив. Също така не ми казвайте: "имам му доверие"

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Зори, да ми жива и здрава племенницата, но тя се появи на бял свят на база нещата за които ти говориш.

Голям фен Аватара на iwwo_
    А от какъв зор правиш секс без презерватив ?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от iwwo_ Виж мнението
    А от какъв зор правиш секс без презерватив ?
    Ама Ифчо, не знаеш ли... така е по-яко... особено ако нямаш абсолютно никакво сексуално образование, просто е баси кефа, супер екстремно .. двойно удоволствие

Град
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Набийте си в главите, че бременността е една от най малките зли, при правене на секс без презерватив. Също така не ми казвайте: "имам му доверие"
    След като сме се изследвали за ППБ що да нямам доверие в партньора си?!Все пак не говорим за "секс за една вечер",а за хора,имащи връзка пък било тя сериозна или просто "приятели с привилегии"

Митак,както казах гафове могат да станат и при "знаещите и можещите",но те са изключителна рядкост

еееееееееее знам, че трябва да се пазим ... само че аз с презерватив само 2-3 пъти съм го правила .. и то просто защото имаме не защото ни е било стах от нещо... не съм забременяла до сега..да чукам на дърво ;д

След като сме се изследвали за ППБ що да нямам доверие в партньора си?!Все пак не говорим за "секс за една вечер",а за хора,имащи връзка пък било тя сериозна или просто "приятели с привилегии"

Митак,както казах гафове могат да станат и при "знаещите и можещите",но те са изключителна рядкост
    Викаш изследвала си се за ППБ, силно се съмнявам да си се тествала за нещо повече от HIV + още някое, ама може да си кажеш, и аз веднага ще ти изброя поне още 4 разпространени гада дето сте пропуснали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си