Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
Дори да сме пропуснали нещо така като гледам съм здрава като бик (дет' се вика),момчетата,с които съм имала контакт през годините - също
Извод:Набий си в главицата,че не всички са с една камара болести.Ако ти си попадал все на такива - сори
Виждам до къде ти се простира образованието и познанията по темата. Ще ти кажа няколко думи, белким научиш нещо, макар че като гледам едва ли.

1. Голям процент от болестите предавани по полов път са безсимптомни, това ще рече, че няма как да разбереш че си заразена и така нататък. Да вземем за пример Сифилиса, ако пропуснеш началният период може да прекараш няколко години преди да се проявят някакви симптоми. Хепатит B,C симптомите се проявяват когато вече черният дроб е увреден обикновено, хронифицират демек не могат да се излекуват с махване на пръчица. HIV, може да си носиш вируса години наред преди да се стигне до СПИН. Но да се спрем и на по баналните неща, които могат да доведат в дългосрочен план до рак, безплодие и т.н. Та какво стана - Хламидии, трихомони, гонорея, уреаплазма плюс още 20-тина бацила. И нека не забравяме HPV, безсимптомен и нелечим.

Мдаа ти си здрава като бик, а и момчетата с които си. И за статистиката. Всеки 4-ти човек с повече от 4-5 партньора е страдал или страда от някаква ПП инфекция.

2.Не съм попадал все на такива, просто съм се запознал по въпроса и не дрънкам като тебе глупости.