.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Lightbulb Прокървяване

Така с приятеля ми познаваме вече от почти 2 години ноо вече ходим си почти 2 месеца но знаем всичко един за друг таа..си дойдем на темата смятаме да го направим но на мене ми е прекалено притеснено защото от една страна и той няма кой знае какъв опит ...страх ме е знам да че ще има и болка защото все още съм девствена но проблема е с прокървяването ако може да ми дадете съвет дали прокървяването става всеки път или само първия път .

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Най - често първия път, при разкъсване на девствената ципа. Но тъй като всичко си е строго индивидуално, няма как да кажем при теб как ще е.

Edit: Възможно е да бъдат само няколко капчици кръв, възможно е да е по - обилно самото течение, ако мога така да го нарека. При мен си бяха няколко капчици и това е.

PS: Ако искаш - действай. Да не те плашат болката и кръвта, минават. А след време ще разбереш, че ако си го направила с правилния за теб човек, ще чувстваш тия две неща сладко. В смисъл, че самата болка и всичко е сладко, щом е било подтикнато отчувства и желание. А това е най - важното.
    Последно редактирано от Amore-Mio* : 08-13-2012 на 08:49

Благодаря ти много !
    Последно редактирано от Botc.. : 08-13-2012 на 08:52

Супер фен
    Има прокървавяване и болка само първия път, даже при някои момичета няма, при други е само едното.Абе, всичко си е строго индивидуално, както каза Amore-Mio по - горе.
    Ако ще го правите, първо не е зле да се успокоиш, защото притесненията до никъде няма да те докарат!Важно е да се настроиш психически, иначе едва ли ще стане нещо.Какво като има 2 - 3 капки кръв (а може и това да няма) ? Нали ще ти мине......То по тая логика дай девствените да не правят секс...
    Надявам се да съм помогнала и успех!

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Ти щом не знаеш дали тече кръв всеки път или к'во сте тръгнали да правите

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не е съвсем вярно, че при всички прокървява само първия път, възможно е и втория да има съвсем леко кървене + лека и тъпа болка. При мен кръв имаше съвсееем мъничко и първия и втория път. Болката беше също нищожна. Важното е да си много възбудена и да не си мислиш "олеле сега ще ме заболи". Отпусни се просто и не мисли за болката!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-13-2012 на 18:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си