...първо, че съм в театрално училище, ама не уча там и се разхождам по коридорите с някакво джудже, облечено в сини дрешки, ама много симпатично и се гавря приятелски с него като почвам да го управлявам все едно е кукла на конци. :3 После излизаме навън на улицата и срещаме човек с куче, а малко по-горе по улицата върви сериен убиец и мъж с бебе. И както си говорим с човека с кучето, всички хора по улицата тръгват да бягат и да пищят, аз също бягам с тях и стигаме до супермаркет пред фалит, влизаме в него, качваме се по едни стълби, уплашени, а серийния убиец се оказва Ви като Вендета, вървящ с Натали Портман, която е от лошите. ^^ И търсим някакъв изход с хората от улицата и влизаме в едно хранилище, ама то супер тясното и гадното, с дървена врата и едно прозорче. И идват Ви и Натали и ни се смеят през прозорчето и ни заплашват, че ще ни убият и тогава слава богу ми звънна алармата на телефона. ;3 А някъде между всичко това, сънувах деца китайчета.. сирачета, които са изгубили родителите си, погребаха ги и редяха след това някакви книги в някаква стая. Сега ми се вие адски ного свят, както в последните 5 дена. ^^