.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    На колко години сте (вие и половинката ви)? Аз -17,той-22.
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? Да.Той ходи на работа.

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? Всеки ден .
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? 6-7
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Два. Преди и след работа.
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? Ами до сега не се е случвало да не се виждаме в продължение на 1 , 2 дни примерно . Но в рамките на нормалното 5 дни мисля ,че е ПРОБЛЕМ.

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? Ами той много не удобрява да излизам с мойте приятелки и много често се караме ,но иначе не ме придружава като съм с тях .
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? Не.
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? Мнооого често . Чак ме задушава понякога :Д
    На много малко хора им пука НАИСТИНА! Другите са просто любопитни!

-----------------------
    Все попадам на неподходящи . . в това ми е таланта . . . . !

На колко години сте (вие и половинката ви)? Тя е на 14 аз на 16
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)?Само лятото и някои от ваканциите понеже живее в моя град но на квартира

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? 4-5 пъти
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? 5-6 часа
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Веднъж
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? 3 дена са достатъчни за да ми стане кофти

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излиза през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? НЕ МОГА ДА И ЗАБРАНЯ ДА ИЗЛИЗА НО ПРИНЦИПНО СЪМ РЕВНИВ
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? НЕ
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? ГОВОРИМ ПО СКАЙП НЕ ПО ТЕЛЕФОНА

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    На колко години сте (вие и половинката ви)? аз на 18, той декември прави 20
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? моето училище, неговата работа, шофьорските курсове, на които ходи той

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? различно... като бяхме в едно училище се виждахме всеки ден общо взето, някой път през ден или два, случвало се е да не се виждаме по 10 дена.. различно
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? колкото можем повече
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? веднъж
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? не знам... на него му липсвам ако не се видим и един ден, докато аз обичам да съм си сама и ако си пишем по скайп или се чуваме често не усещам кой знае каква липса, въпреки, че примерно след седмица изпушвам вече

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? да, оставям го, но предпочитам да знам с кой е, най-вече от любопитство... иначе някой път и аз присъствам
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? да, обичам да знам какво се случва с него
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? поне един път на ден
    nigga stole my bike

Супер фен
    Аз съм на 16, а той на 20.
    Той учи в друг град, лятото също не живее тук.
    Виждаме се в събота и неделя, като се наслаждаваме на всяка една секунда.
    На ден...нямаме възможност. Ако за заедно се брои и чата - около 3-4 часа.
    Проблем става ако седмица не се видим - започваме да се дърпаме за глупости.
    Разбира се, че го оставям да излиза с приятелите си - това си е лично пространство.
    Не държа, имам му доверие.
    Да речем по два пъти на ден.

Аз на 18, тя е на 19.
    Аз карам шофьорски курсове, тя работи.
    Почти всеки ден.
    Зависи средно час-два.
    Зависи от ситуацията, максимум два пъти.
    Два-три дни.
    Да.
    Всичко си казваме.
    Ами доста често като сме свободни. Ако сме заети през 5-6 часа.

На колко години сте (вие и половинката ви)? - И двамата сме на 19
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? - От време на време аз пътувам, също така работя, но си се виждаме.

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? - Всеки ден различно. Много често си говорим по телефона.
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? - Ако е през делничните дни от 4 до 6 часа, ако е уикенда - е..цял уикенд.
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? - Няколко - сутрин, на обяд, следобяд, надвечер, вечер (задължително)
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? - Ми ако 1 ден не сме се видели ни става и на двамата адски кофти. Просто не можем един без друг.

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие:
    1. [на кафе или излизане] през деня - предпочитам да присъствам, но в повечето случаи тя излиза сама, аз излизам сам и така.
    2. вечер [като излизате или на домашно с приятели]? - същото
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? - Да, притеснявам се за нея.
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? - Часове. Можем да си говорим по цял ден, цяла нощ.

от 30 мин до 2 часа на ден

Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? Живеем в различни градове

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? Заедно сме през уикендите, а когато сме ваканция - всеки ден
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? Когато сме заедно, не се отлепяме един от друг
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Един, защото не се разделяме :д
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? Налагало се е да не се виждаме по 2-3 седмици...гадно е, липсваме си

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? И двамата ходим където си искаме и с когото си искаме, вярваме си.
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? Не съм сигурна дали държа, но така съм свикнала. По-скоро от любопиство, отколкото от съмнения.
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? - Различно, но може би общо около час на ден

На колко години сте (вие и половинката ви)? Аз съм на 20, той е на 28 години
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? - Работим, но всяка вечер сме заедно. За около година и 3,4 месеца най-много 10 дни да не сме се видели.

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? - Всяка вечер.
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? - Между 3-4 часа. Свободните ни дни и по повече
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Понякога се е случвало и по няколко, но по често само веднъж.
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? - Мен ще ми е гадно и за ден, защото съм свикнала да го виждам. А и живее до нас.

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? - Искам да съм с него. За щастие не ми се налага да го моля да ме взема, защото сме в една компания с неговите приятели и излизаме всички заедно.
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? - Да, по-спокойно ми е
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? - Зависи. В началото много често. По няколко пъти на ден. Сега се чуваме, когато единия има да каже нещо на другия, но не и ей така просто да ме чуе ;D

На колко години сте (вие и половинката ви)? аз-17 той-21
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? когато съм на училище, не ни е проблем да се виждаме когато е на работа, понеже мога да ходя да го виждам

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? всеки ден
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? 2-3 часа, като почивните дни сме по цял ден заедно
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? веднъж
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? не е проблем ако не се виждаме, и на двамата ни се налага да отсъстваме известно време от града

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? разбира се, знам колко много държи на приятелите си и че има нужда да излезе с тях
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? не държа, имам му доверие
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате?2-3 пъти на ден

На колко години сте (вие и половинката ви)? аз на 15 , той на 19
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? аз училище , а той работа

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? 3-4 пъти седмично
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? 2-3 часа
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? веднъж , понякога и не се виждаме
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? 1/2 седмици предполагам , не сме се разделяли за по - дълго

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? Дала съм му свобода , но той пък винаги предпочита да съм с него
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? ами не винаги ;д не искам да го "задушавам"
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? през 30 мин ;д

На колко години сте (вие и половинката ви)? - Аз на 20, той на 25.
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? Аз уча, той работи.

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? Всеки ден.
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? През делничните дни 2-3 часа, ако не остана да спя у тях.
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? През седмицата веднъж след работа. Уикенда е наш
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? Проблем едва ли, но може би след 2-3 седмици най-много започваме да си липсваме

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? Разбира се. Той е свободен човек и също както мен има нужда от лично пространство и да разпусне понякога с приятели. Зависи дали имаме желание да сме заедно някъде и зависи от ситуацията.
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? По всяко време не, никога не съм държала да ми дава отчет, макар че почти винаги си знаем къде сме и с кого сме.
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? Чуваме се 1 път през деня, понякога и за лека нощ
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Как сте сигурни, че не ви изневеряват, не звънят на друг/друга и не е ли именно това корена на проблемите между партньорите и затова късат много двойки?

Просто си имаме доверие. Но аз лично си казвам къде съм и с кой съм без да ме пита, той също.Пък и за мен едно от най-омразните неща ми е това да седна примерно на кафе с някоя приятелка и нейното гадже постоянно да й пише или звъни. Честно казано, ако той реши да ми изневерява и 100 пъти да му звънна пак ще го направи. Ревността си е загуба на нерви.

Кога за вас връзката става "сериозна" и какво значи сериозна връзка за вас? да е просто някой, който не сте хванали са секса? да имате чувства, т.е. да сте се влюбили? от значение ли е продължителността на връзката?

Ами за мен връзката става сериозна, тогава когато разбера,че наистина му пука за мен. Всички малки неща, които прави, за да го докаже. Когато разбереш, че той наистина те обича не само на думи и е готов винаги да върне усмивката ти дори той да се чувства по-зле. До някаква степен има значение продължителността, защото лично аз предпочитам по-добре да опозная човека отсреща и тогава да се отпусна напълно.

Успех с идеята, на мен ми допада
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    На колко години сте (вие и половинката ви)? - 19;19
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? - учим, работим, пътуваме, при нас зависи кое време от годината е.

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? - различно, понякога всеки ден, друг път - изобщо
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? - когато сме свободни-целия ден.
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? - ^ един дъъълъг път
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? - няма проблем.

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? - разбира се.
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? - не, той сам си казва :д
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? - 1-2 пъти на ден, понякога не се чуваме.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

На колко години сте (вие и половинката ви)? Аз на 20, той на 28.
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? Да, той работи, аз уча в университет.

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? Почти всеки ден, рядко пропускаме.
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? Когато не спя при него ходим на кафе за 2 часа примерно. Ако не, след работа ме взима и отиваме у тях и прекарваме нощта заедно. Иначе уикендите са наши.
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Веднъж.
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? Какво значи проблем? Виждаме се, когато сме свободни. Ако не се видим два дни няма да се разсърдим един на друг.

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? Разбира се, че го оставям да излиза с приятели. Ходи където му е приятно и аз не му държа сметка. Често пъти излизаме с негови приятели или с мои заедно, но не винаги. Все пак той си има нужда да си види момчетата, да пият по бира, както аз да си видя моите хора. Не си държим сметка един на друг, големи хора сме.
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? НЕ му звъня по 100 пъти. А и той работи всеки ден по 12ч. така че по цял ден е в работата.
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? По няколко пъти на ден, вечер задължително.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NissaN
    Аз съм на 17 тя на 16
    Даскалото не е проблем.Може да се каже че нямаме възпрепятствания.
    Всеки ден сега като сме на училище само през седмицата.Но всеки ден си пишем.
    Понякога се виждаме по повече пъти на ден.
    Незнам.
    Рядко съм излизал с нея и приятелките и,но лятот тя се движеше с мойте приятели(двама на 14години 1 на 18 години 1 на 17 години и 1 на 20 години).
    Не не държа да знам къде е постоянно.
    Не говорим много по телефона.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    На колко години сте (вие и половинката ви)? 17 и 19
    Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? В момента той учи във друга държава.

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? Когато е тук - всеки ден.
    На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? Колкото можем, принципно един час след като се събудя, докато не заспим.
    На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Веднъж, но за целия ден, освен ако някой няма работа.
    Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? Повече от няколко месеца (и половин година не ми е проблем, стига след това да се виждаме и да сме заедно поне за месец). Зависи от обстоятелствата и какво ни разделя.

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие :
    (1. [на кафе или излизане] през деня Не държа, но в повечето случаи вървим в пакет.
    И също така
    2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? Ако иска мъжка вечер, ще му я дам. Нямам проблеми, все пак света не се върти само около мен. Пък и аз имам нужда от време на време да прекарвам време само с приятелките си.
    Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? Не, всеки си има лично пространство. Както не искам на мен да ми се държи сметка, така и аз не го правя на други хора.
    Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? Говорим по скайп.. предимно всеки ден, пропускаме понякога ден, максимум два.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си