Май ще съм пръв.

На колко години сте (вие и половинката ви)? Аз - 37, тя - 32
Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? Работим и двамата

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? Посрещам я всеки ден от работа, уикендите сме заедно по цял ден.
На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? През седмицата 1-2 часа. За събота и неделя отговорих.
На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Веднъж
Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? Няма проблем. Липсваме си, но за да не се виждаме има основателна причина и няма защо да си правим проблеми от това

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? Разбира се, че всеки може да излезе сам с приятели. Дали да сме двама или сами е въпрос на избор и желание. Не сме вързани един за друг и всеки има лично пространство.
Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? Вярваме си. Обикновено знаем, защото се познаваме перфектно, а знаем и приятелите си. Когато не е с мен, тя е свободен човек и не е необходимо да ми се отчита.
Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? И да се виждаме и да не се виждаме има протоколно обаждане сутрин и много често вечер за лека нощ.

И извън въпросите. Правим планове да живеем заедно, така че много от отговорите ми ще се променят след това.