- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко време прекарвате с половинката си ? (анкета)
На колко години сте (вие и половинката ви)? Аз съм на 19, а той на 21
Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? Аз уча в университет и работя, а той работи.
Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? Всяка вечер се виждаме по за час-2 след работа, а съботата и неделята са си наши, освен ако някой няма ангажимент или за учене.
На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? Час-2 делниците и 5-6-7 часа съб/нед.
На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Обикновено веднъж.
Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? Проблем в кой смисъл? Заминавала съм на практика за 8 дена без сърденици, ако за това питаш. Иначе що се отнася до липсване и 1 ден ми стига. Но никой от двамата не се сърди, когато другия си има работа.
Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? - Не си забраняваме нищо. Познавам приятелите му, той познава моите. На купони и дискотеки си ходим или заедно, или не ходим. Не е следствие от забрани, а просто поотделно няма смисъл и няма какво да правим там.
Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? Не, но тъй и тъй знам. Обичам да му разказвам как ми е минал деня, той на мен също.
Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? Рядко, колкото да се доразберем за нещо или да си кажем нещо важно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()