На колко години сте (вие и половинката ви)? Аз съм на 19, а той на 21
Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? Аз уча в университет и работя, а той работи.

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? Всяка вечер се виждаме по за час-2 след работа, а съботата и неделята са си наши, освен ако някой няма ангажимент или за учене.
На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? Час-2 делниците и 5-6-7 часа съб/нед.
На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Обикновено веднъж.
Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? Проблем в кой смисъл? Заминавала съм на практика за 8 дена без сърденици, ако за това питаш. Иначе що се отнася до липсване и 1 ден ми стига. Но никой от двамата не се сърди, когато другия си има работа.

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? - Не си забраняваме нищо. Познавам приятелите му, той познава моите. На купони и дискотеки си ходим или заедно, или не ходим. Не е следствие от забрани, а просто поотделно няма смисъл и няма какво да правим там.
Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? Не, но тъй и тъй знам. Обичам да му разказвам как ми е минал деня, той на мен също.
Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? Рядко, колкото да се доразберем за нещо или да си кажем нещо важно.