На колко години сте (вие и половинката ви)? - Аз съм на 17, той на 18.
Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? - Да, училище.

Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? Всеки ден се виждаме.Много рядко има изключения.
На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? - Зависи.През учебната година докато съм 1ва смяна по ~ 5 часа, 2ра смяна - 2/3 часа.През ваканцията по 7 часа, ако оставам да спя в тях повече.
На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? - Различно, повечето пъти веднъж - през целия ден.
Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? - Чак проблем за сега не е ставало, най-много не сме се виждали месец.

Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? - Оставям го, но неговите приятели са и мои, така че повечето пъти съм с тях.
Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? - Не, за разлика от него.
Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? - Веднъж, най-много 2 пъти.