На колко години сте (вие и половинката ви)? аз на 18, той декември прави 20
Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? моето училище, неговата работа, шофьорските курсове, на които ходи той
Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? различно... като бяхме в едно училище се виждахме всеки ден общо взето, някой път през ден или два, случвало се е да не се виждаме по 10 дена.. различно
На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? колкото можем повече
На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? веднъж
Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? не знам... на него му липсвам ако не се видим и един ден, докато аз обичам да съм си сама и ако си пишем по скайп или се чуваме често не усещам кой знае каква липса, въпреки, че примерно след седмица изпушвам вече
Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? да, оставям го, но предпочитам да знам с кой е, най-вече от любопитство... иначе някой път и аз присъствам
Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? да, обичам да знам какво се случва с него
Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? поне един път на ден