На колко години сте (вие и половинката ви)? Аз съм на 20, той е на 28 години
Имате ли някакви задължения, които ви възпрепятстват да се виждате, когато желаете (примерно работа, училище, пътуване от друг град и т.н.)? - Работим, но всяка вечер сме заедно. За около година и 3,4 месеца най-много 10 дни да не сме се видели.
Колко често се виждате с гаджето си (в седмицата примерно)? - Всяка вечер.
На ден (ГОРЕ-ДОЛУ) колко часа прекарвате заедно? - Между 3-4 часа. Свободните ни дни и по повече
На ден веднъж ли се виждате или няколко пъти? Понякога се е случвало и по няколко, но по често само веднъж.
Колко време е вече ПРОБЛЕМ, ако не се виждате? - Мен ще ми е гадно и за ден, защото съм свикнала да го виждам. А и живее до нас.
Оставяте ли я/го да излиза сам с нейни/негови приятели или държите да присъствате и вие (1. [на кафе или излизане] през деня И също така 2. вечер [като излизате или на домашно с приятели])? - Искам да съм с него. За щастие не ми се налага да го моля да ме взема, защото сме в една компания с неговите приятели и излизаме всички заедно.
Държите ли да знаете къде е и с кого е по всяко време? - Да, по-спокойно ми е
Колко често говорите по телефона, когато не се виждате? - Зависи. В началото много често. По няколко пъти на ден. Сега се чуваме, когато единия има да каже нещо на другия, но не и ей така просто да ме чуе ;D