Как сте сигурни, че не ви изневеряват, не звънят на друг/друга и не е ли именно това корена на проблемите между партньорите и затова късат много двойки?

Просто си имаме доверие. Но аз лично си казвам къде съм и с кой съм без да ме пита, той също.Пък и за мен едно от най-омразните неща ми е това да седна примерно на кафе с някоя приятелка и нейното гадже постоянно да й пише или звъни. Честно казано, ако той реши да ми изневерява и 100 пъти да му звънна пак ще го направи. Ревността си е загуба на нерви.

Кога за вас връзката става "сериозна" и какво значи сериозна връзка за вас? да е просто някой, който не сте хванали са секса? да имате чувства, т.е. да сте се влюбили? от значение ли е продължителността на връзката?

Ами за мен връзката става сериозна, тогава когато разбера,че наистина му пука за мен. Всички малки неща, които прави, за да го докаже. Когато разбереш, че той наистина те обича не само на думи и е готов винаги да върне усмивката ти дори той да се чувства по-зле. До някаква степен има значение продължителността, защото лично аз предпочитам по-добре да опозная човека отсреща и тогава да се отпусна напълно.

Успех с идеята, на мен ми допада