- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да заговоря момиче успешно?
Здравейте!
Понеже нямам много опит в тази свера, реших да попитам по-опитните тук, пък и всички момичета, кой е най-добрия начин да заговориш успешно момиче. (За дамите) - Представете си, че сте в някое заведение и момче идва да се запознае с вас.. Как трябва да се държи то, за да остави добро впечатление у вас и да потръгне лафчето? Аз принципно съм доста комуникативен човек, но докато се запозная се сдухвам супер много... Някакви съвети да ми дадете?
Пише се сфера, не свера.
Та, важното е да бъде себе си.
Усмихнато, БЕЗ лафове "здрасти, коте, пате, мишленце, кукло, тикво, гарго". Просто се опитай да водиш непринуден разговор, бъди себе си![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
^Точно така.
Опитай се да се отпуснеш максимално и бъди самоуверен. Като си лепнеш една усмивка до ушите, всичко ще е наред... Предполагам.![]()
"Здрасти, айде да се запознаем, аз съм (името ти)" и оттам нататък настойчивост.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Коте, ш те беля кат' краставица, имам 23 см. любовна писалка"
Питай бат' Митьо, винаги работи![]()
^^ Само добави някой милион в банката и ще проработи :Д
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
усмихни се и кажи здрасти как си аз съм ...
А как става неуспешното заговаряне? Отваряш устата, но не излизат думи?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
^^ По-скоро отваряш уста и излизат само глупости от там и момичето си тръгва, ако имаш късмет, без да те залее с нещо :Д
Кажи и Ей шшш ш'та кормя кат риба ш'та пълня кат агни
Nver walk alone Take Glock 17