- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как ще изглеждате на първия учебен ден?
Пола/Панталон, Блузка и няк'ви обувки..
Косата ще си я вържа на кок или на плитка мб.
Come on skinny love just last the year...
Ами не знам, все пак има още 18 дена.Нали почваме на 17 - ти ...
Аз смятам да съм с рокличка
дано да е топло![]()
Последно редактирано от kristAa : 08-31-2012 на 09:23
Ще изглеждам перфектно![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Нема значение как ще се облечени най-важното е да си носите брадвите : )
az mislq 4e shte sum s uniformata, s 4erni dunki i s maratonki. I sum ot Petko Ra4ev Slaveykov
Как ще изглеждате на първия учебен ден? -ще изглеждам все едно съм в траур...
Дънки и риза -.-![]()
Аз също съм зайче тази година и мисля да съм облечена с прилепнали дънки ,кецове и някаква блуза къс или дълъг ръкав-зависи според времето..Косата ще си я направя къдрава,а не права както повечето момичета правят.Мисля да си сложа съвсем лек грим-спирала и съвсем малко сенки според цвета на блузката,ноктите на ръцете-френски маникюр..т.е целият нокът да е с топ лак ,а на върха да сложа бяло..само,че почнах едни кремове от 15 лв.и даноо ми се махнат пъпките на лицето дотогава..много,ама много се надявам!
Риза и вратовръзка (униформата на училището), прилепнали дънки и кецовеКосата мисля да си я накъдря предишния ден с плитки, а за грим може само малко коректор ако имам някоя пъпка и това е
![]()
Не е ясно дали ще бъда с униформа или без,като звънна на класната на 10-ти,ще ми каже.
Иначе ако съм без униформа ще облека такава рокля: http://www.google.bg/imgres?hl=bg&bi...9,r:2,s:0,i:73 .Същата е като моята,само че долната част е без джобове и е на волани.Към роклята ще добавя един страхотен голям шал в синьо,ще си го наметна на рамената и ще обуя бели сандалки + че ще си взема черна малка чантичка,в която да си пъхна гланца за устни,телефона и картата за автобуса.
Ако е хладно,ще ползвам сакото на униформата с един черен панталон с висока талия,ще си облека една бяла риза и ще ѝ сложа черен колан.Ще обуя черни обувки с 2-сантиметрови дебели токчета и ще взема отново черната малка чантичка.
Ако съм с униформа,тоалетът ми ще се състои от сако,пола,бяла риза,черната чантичка,обувките с дебелите токчета и значка с емблемата на училището ми,закачена на ревера на сакото.
Гримът ми и в трите случая ще се състои от сребърни блестящи сенки,нанесени умело,спирала Maybelline Colossal Volume Cat Eyes,розов гланц за устни и лак в убийствено червено![]()
Прическата ще е пусната коса,нормално и естествено къдрава,без вафлички и шноли.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Черна вталена пола, сако с къс ръкав, бяла тениска и високи обувки, а за косата нямам идея...
Испанска съм- БургасИначе най-вероятно една рокличка и сандалети с платформа, косата или пусната или на опашка, грим - очна линия или молив + гланц... Нищо специално!
Бтв: 9 клас ще съм.
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Женска версия на Луи Томлинсън, хах ;дд Червен панталон,блуза на райета и кецове в черно и червено ^.^
С нещо черно![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз съм 9-ти брата е 11-ти клас и двамата ще сме с дънки тениска и някакви адидаски да плашат ;дд
по-тъпи теми не можете ли да измислите?
----------------------
лилава блуза с паднал ръкав, бели тесни дънки и кецове с лилаво и бяло![]()
5 години ще съм с униформа. Поне няма да се чудя какво да облека, всеки ден е ясноИ аз ще съм 8 клас, на 14 съм, "зайка"
. Униформата е: черна права пола, бяла риза с къс ръкав (макар че моите с дълъг по ми отиват), сако, емблема и вратовръзка на гимназията, обувките се колебая... имам едни черни, развни, затворени обувки, удобни, имам и белички на платформа, не е кой знае какво модела, но пак изглеждам добре. Бих искала тях, макар че не нося по принип високи, но нз дали ще разрешават, а и една приятелка питах също ще е с равни, тъй че... Блазе ви на тези, които не трябва да носите униформи всеки ден, чуя се как ще издържа... нема как, то и да не е сега, ако работя нещо по специалността пак ще трябва да нося бизнес облекло като голяма, тъй че... Гримът също ще е лек: BB крем на Гарниер, полупрозрачен глац в розово, макар че имам и един в цвят циклама или там как му казват, едно тъмнорозово, но то май по е подходящо за брюнетки, пък аз съм руса... Спирала черна водоустойчива също, но без черен молив или сенки, гримът трябвада е лек и да изглеждате естествено, не още от 1вия ден (ако и вие сте нови), многото грим на училище поне според мен прави лошо впечатление. Прическата ми не съм я измислила още, но няма да си изправям или къдря косата, нито да я правя на вафлички, еклерчета, пастички и нещо подобно. Косата ми е чуплива и дълга, нямам нужда от нищо друго за оформяне, ще потърся някаква хубава, лесна и стилна прическа в интернет или ще си измисля и това е. Малко дългичко стана, ама карай
![]()