.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на shaunaa

Направих голяма грешка .. ;хх

Направих голямата грешка, когато бях 7- ми клас да не уча по физика. В 7- ми клас учим физика за пръв път и се учат основните работи , които в по-горните класове ще учим по-подробно, а аз не знам нищо. Толкова се обвинявам за тази моя глупава постъпка, но вече всичко е свършило и аз няма как да върна времето назад, за това ще ви помоля да не ми натяквате за това, защото аз си го знам.
    И искам да ви попитам от къде мога да науча материала от 7-ми клас. В библиотеката не дават учебници за вкъщи, а аз нямам възможност да си купя такъв. За това ще ви помоля ако знаете някакъв сайт или каквото и да е, но много ви моля да ми помогнете, защото сега в новото у-ще ще се изложа и ще трупам слаби оценки по физика, защото не знам основните неща, които трябваше да науча в 7 -ми клас !!!
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Виж материала по физика за 7 клас от някой учебник или от интернет. Потърси един по един уроците и си ги прочети. Иначе аз също в 7 клас не съм учила особено по физика, а сега вече ще съм 10 клас и проблеми не съм имала. Нещата не са кой знае колко много, повечето са от елементарна обща култура, според мен.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Я не се излагай.. в 7ми клас не съм пипала учебник по физика,а проблеми след това не съм имала.Каквото ти трябва,ще го има в учебниците,не се притеснявай.

А в девети клас правите ли входящи контролни по предметите като физика, химия, биология, които не сте учили в осми клас?

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Я не се излагай.. в 7ми клас не съм пипала учебник по физика,а проблеми след това не съм имала.Каквото ти трябва,ще го има в учебниците,не се притеснявай.
    +1

Що ти е да учиш? Прави царски пищови.

Търси в Google !

Цитирай Първоначално написано от Smile. Виж мнението
    А в девети клас правите ли входящи контролни по предметите като физика, химия, биология, които не сте учили в осми клас?
    Правят се. Поне аз преди 2 години в 9-ти клас правих.
    Към авторката - не се притеснявай. Виж в нета какво се учи в 7 клас и ако искаш прочети. Но така или иначе ще преговорите всичко в гимназията. Няма нужда от тревоги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си