5 години ще съм с униформа. Поне няма да се чудя какво да облека, всеки ден е ясно И аз ще съм 8 клас, на 14 съм, "зайка" . Униформата е: черна права пола, бяла риза с къс ръкав (макар че моите с дълъг по ми отиват), сако, емблема и вратовръзка на гимназията, обувките се колебая... имам едни черни, развни, затворени обувки, удобни, имам и белички на платформа, не е кой знае какво модела, но пак изглеждам добре. Бих искала тях, макар че не нося по принип високи, но нз дали ще разрешават, а и една приятелка питах също ще е с равни, тъй че... Блазе ви на тези, които не трябва да носите униформи всеки ден, чуя се как ще издържа... нема как, то и да не е сега, ако работя нещо по специалността пак ще трябва да нося бизнес облекло като голяма, тъй че... Гримът също ще е лек: BB крем на Гарниер, полупрозрачен глац в розово, макар че имам и един в цвят циклама или там как му казват, едно тъмнорозово, но то май по е подходящо за брюнетки, пък аз съм руса... Спирала черна водоустойчива също, но без черен молив или сенки, гримът трябвада е лек и да изглеждате естествено, не още от 1вия ден (ако и вие сте нови), многото грим на училище поне според мен прави лошо впечатление. Прическата ми не съм я измислила още, но няма да си изправям или къдря косата, нито да я правя на вафлички, еклерчета, пастички и нещо подобно. Косата ми е чуплива и дълга, нямам нужда от нищо друго за оформяне, ще потърся някаква хубава, лесна и стилна прическа в интернет или ще си измисля и това е. Малко дългичко стана, ама карай