- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дайте мнение ?
Според вас странно ли е момче да си води дневник ???
Не. Важното е да не казваш на никого. Хората се консервативни и ограничени и ще те наречат гей.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Необичайно е.
Но е сладко.
И все пак наистина не го раздухвай много.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Странно е,да.
Но в същото време е и сладко,както преди мен казаха.
Няма нищо лошо да си различен.![]()
Щом искаш,си води.
Аз не виждам нищо нередно или гейско в това момче да си води дневник..
Виж Стефан от Дневниците на вампира си води дневник и пак е адски секси![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Най-якото сравнение евър! Нищо лично
По темата-по-добре е дневник, отколкото психиатър.Дневниците ми ми помогнаха много да не откача с тези мои вътрешни монолози. Внимавай обаче,защото майките са доста любопитни същества. И се надявам скоро да намериш правилният човек, на който на 100 процента можеш да се довериш
Не,защо да е странно?
Пък защо ти пука дали е странно или не, все пак дневника ще ти е лично твой и други хора, се предполага, че няма да знаят за него.
Не ,не е странно, нито срамно, ама ако теб те е срам не го раздувай много много наляво надясно.
Дали ще си водиш дневник и какво ще пишеш в него си е само твое решение. Не е странно, но е малко необичайно. Но недей да казваш на много хора.
Както виждаш само момченцата се изказаха негативно(глупаво и ограничено тоест).
Според мен е интересно-воденето на дневник не е задължително да е само някакви лиготии,а за момче е доста интересно да отделя време за такива работи.Повечето или играят игри на компа,или лъскат.
ДГД простоКакто казах, данък обществено мнение не бива да плащаш.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Изобщо не е странно... Това си е лично твое решение,дори да беше странно,това не трябва да те притеснява.Все пак само ти ще си знаеш,че имаш дневник и ще си го водиш.. ако така ти е по - добре,да не ти пука!