.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен Аватара на change_to
    Град
    Пловдив

Странен камък

Здравейте не знам къде другаде да пусна темата ;д
    На скоро се сдобих с един странен камък и ми стана доста интересно има ли си име или е просто си е най обикновен камък...
    Прилича доста на този http://prikachi.com/images/999/5135999S.jpg
    или на този http://prikachi.com/images/10/5136010q.jpg ако си представите че зелените части са черни а прозрачните кубчета са като железни
    БеЛоТо Им ПоКаЗа ТъМнАтА СтРаНа

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не съм сигурен дали не изглежда така желязната руда непосредствено след като е изкопана от земята. Лъскавите късчета ми приличат точно на желязо.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Това е изключително редкия амосимтреорсорциален камък наречен трахигрофитихолозонит и е по-скъп от диамантите и можеш да го продадеш и да си купиш Бентли с 24 инча въртящи джанти.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЕДКИ камъни са това.Пази ги от всяка беда.Ако е това,което си мисля де.Иначе провери с магнит и ще разбереш много лесно.Но ако е това,което си мисля,а то е това,което колегата горе е написал,то значи държиш нещо много ценно.А от къде го намери,някой подари ли ти го?Разкажи ми още малко!Голям фен съм на камъните и кристалите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си