- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми след аналан секс
SisiStrange, кои потребители визираш? Прости, злобни, първосигнални...?
Абсолютно.
Пък и сякаш го надраснахме тоя форум. Освен акъли да даваме, друго няма какво да правим. Реално полза за нас няма, колкото и егоистично да звучи.
Къпкейк, маце, опитваш се много тънко да се измъкнеш, ама такива като теб сме ги виждали достатъчно и номерът не минава. Щото и аз мога да напиша "Всички сте много тъпи и задръстени, казвам го, за да ме наредите" и после да го използвам като оправдание. Жива attention whore си. Друго обяснение за включването ти в темата няма.
Все едно всички тук не познавате добрата,стара женска злоба-не се косете толкова.
Колкото до къпкейка-на мен никога не ми е изглеждала злобна,даже се учудих на изказването й-абсолютно безпочвено е.
Ами няма смисъл да седна да изреждам. Има прекалено много хора вече, които само се включват в темите, за да нахранят някого, да си вдигнат малко интернет рейтинга. Ти си от новите, но аз си спомням стария форум. Леле, имаше дискусии, имаше спорове на високо ниво. Донякъде си имахме уважението. Не беше без изцепки, но хич не беше като сега. Само тая тема като чета. Как може толкова злоба към момиче, което въобще никой от тук не познава? Груби, зли, просташки коментари. Аз се съгласявам, че тая и постъпка не е най-умната и е пропуснала бая четене на тема анален секс, ама бива ли чак такова нещо? Не са просто неприятни тези коментари, не са нещо остроумно да се посмееш - зли са. Ей това е истински противно да го четеш и да виждаш, че е писано от деца.
Половината Любов и Секс се напълниха с тия индивиди с голямото его, крепено на това на колко човека са се развикали или са прочели морал днес. Къде ли не чета вече заяжданици и глупости. Идеята на форума беше друга. Да се помага, да има интересни дебати, да си изразяваш мнението, да тролиш също, да, ама не така.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мно-о-о-о-го жалко...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!