.
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Threaded View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, милата... Колкото те съжалявам, толкова искам и да те наредя - и теб, и годеника ти.
    Анален секс за пръв път не се прави инцидентно. Като оставим настрана, че няма как да си се отпуснала напълно (първо, ново нещо е; второ, без клизма...), твоя какво е правил?! Нормален ли е?

Кръвта наистина може да е от хемороидите, ще мине. Разстройството е от спермата - нормално е, вземи две таблетки Имодиум/Стоперан.

Разговор между мен и моя:
    Аз: Не знам, ама ако бях на нейно място, тоя годеник много щях да го насера...
    Той: Ммм..
    Аз: Добре де, вероятно "насера" не е най-подходящият глагол в случая :д

Какво става с твоя след тая ситуация?
    Реакцията му беше хиляди извинения колко кофти се чувствал, че ми е причинил всичките тея негативи и тн. последици. И ми каза, че повече определено нямало да го поиска пак, като знае на мен какво ми коства. Като цяло проба грешка, в случая грешка, която няма да повторим. Впрочем мерси за инфото, признавам си не знаех, че спермата може да предизвика разстройство, е научих го по трудният начин.

Kavichki комплексарче малко спести си неуместните коментарчета. Наясно съм, че трябваше клизма преди това, но какво казах стана непланирано, ако беше планирано щях да си се подготвя физически както подобава.
    Последно редактирано от DragonLady : 08-14-2012 на 14:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си