Хахаха ей големи спецове тука се извътихте тука бе.... Лубриканти, клизми нам си кво, аз пък до ся никога не съм правил анален секс с момиче, което си е правило клизма или пък да сме ползвали лубрикант. Достатъчно е да си изчисти дупето( може да прозвучи гнусно за някои, но е така) с пръсти, апък смазката става или с плюнчица или със смазка от сливата...
DragonLady: явно имаш хемороиди без да знаеш whatevaa..
xXxPETYAxXx : имаш ли представа кво протриване трябва да има за да се разрани ануса ? Те трябва да са го правили ептен на сухо и младежа да си е овалял оня работа в пясък преди тва, че да и текне кръв заради това..... или да е пълен несръчко..
PinkPan7her: Ти пък от кога взе да правиш анален секс, че и компетенция стана, ще ми обясниш ли как сперма би причинила разтройство при положение , че дебелото черво е дълго метър и кусур , до къде ще стигне ? Най много може да ти се прикенза , но не заради спермата, а щото дебелото черво е раздразнено или пък да е напълнено с въздух(от там може да се получи и леки болки в стомаха), но разтройство е абсурд
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...