.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Е той не видя ли, че те боли? И не спря ли? То като цяло не става с 1 хакване и после като нормален секс. Става с почивки, с внимание и нежност, с пръстчета, после пенис, после пак пръстчета за малко, ако заболи... Сменяне на позите в случай, че дадена е по-болезнена...

Личния ми съвет: Не е хубаво мнението ти за аналния да се базира на 1 път и то абсолютно погрешен такъв. Може да бъде хубаво, ако го направите като хората. Първо с клизма, после с 5 глътки алкохол (не да се напиеш, просто алкохола е анестетик донякъде), накрая с много лубрикант и с повишено внимание. По никой начин не трябва да си траеш и да търпиш като те боли. Заболи ли - нещо не е в ред. Реално аналния може да бъде съвсем безболезнен или поне с много лека, дори приятна болка.
    Видя, че ме боли, казах му да бъде по внимателен и по бавни движения, но накрая преди да свърши, усили темпото и болката стана адска, но си търпях за да не му развалям кефа от свършването в мен. И да там ми е грешката, че съм си търпяла. Както ида е не мисля да повторя.

пс Kavichki не смятам повече да вземам под внимание " компетентините " ти мнения.
    Последно редактирано от DragonLady : 08-14-2012 на 14:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си