- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кошмари..
ЗдравейтеДнес сънувах ужасен кошмар и дори след като се събудих и осъзнах,че нищо не се случва действително - ми беше адски трудно да се успокоя.Та интересува ме - Сънувате ли често кошмари?Какви?Използвате ли съновник,за да ги тълкувате?Плашите ли се след като се събудите?
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не сънувам много често,не използвам съновници,аз докато се събудя и съм забравила половината от съня си.![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Чела съм,че до няколко минути след като човек се събуди - забравя 90% от съня си.И все пак помня откъсачни моменти и да кажем ако помня,че е е имало вода търся го в съновника и то си пише какво означава,ако сънуваш вода и т.н.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Днес за първи път горе-долу да си спомням съня,знам че ще прозвучи тъпо,но сънувах Мери Шоу.![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Не сънувам често, много рядко дори си спомням какво съм сънувала. Иначе не , не ползвам съновници , за мен сънищата са си сънища и не ги приемам за нищо повече, че да им търся и значението.
Кошмари май, досега не съм сънувала. Съновници не използвам. Сънят си е просто сън, не трябва да се превръща в нещо друго. Сънят е просто игра на подсъзнанието.
Само понякога сънувам и то повечето пъти глупости. Докато се надигна да видя в съновник или да го разкажа на някой съм забравила почти всичко. Кошмари сънувам най-вече когато ми е студено.![]()
Често сънувам кошмари.Даже наскоро, в продължение на една седмица, имах кошмари всяка вечер.Съновници не гледам това са глупости.Но сънищата не трябва да се пренебрегват.Обикновено отразяват подсъзнателни желания и страхове.
От 4 месеца насам сънувам всяка божи вечер по 3-4 съня .. По принцип ги помня почти винагиНе знам какво става с мен от както видях едно момиче :P Тя преобърна живота ми и в същото време го направи по хубав но да не се отклонявам от темата .. Съновници използвах само в началото но спрях
Няма смисъл според мен от тези неща
П.П забравих да спомена че като се събудя си мисля че нещата които съм сънувал са истина и едва след 4-5 минути осъзнавам че е било просто сън .. Побърках се![]()