Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
не, нямам нужда, просто за мен щастлив е много силно като дума, бих бил щастлив, ако оцелея в самолетна катастрофа примерно, ако ударя от тотото, ако си намеря нимфоманка, която да ме издържа

ти си на 13, ще си говорим като станеш на 20+, как да гледаш щастливо на нещата, като виждаш каква меланхолия е навсякъде около теб, като слушаш как ваще се чудят от къде да отделят пари, за да те пратят да учиш примерно, като всичките ти приятели заминават къде ли не, само защото няма какво да работят, ще става и по - зле, до 10тина години
ти си твърде черноглед, годините ми не са фактор, определящ начина ми на мислене. попринцип съм си същата като теб, но самата ми критичност към света, колкото и кофти да е той, ми действа като автогол, защото събуждайки се всяка сутрин, съзнавайки проблемите около мен, случващи се на близките ми, забравям най - важното - да живея пълноценно. да се радвам на малкото. радвай се и ти. не ме бива в обясненията като цяло, но поне зная повече, отколкото мога да покажа. и все пак, ако не погледаме поне за дестина минути през ~розовите очила~, ще живеем в сив свят денонощно. 10 минути изкуствено щастие, са като истинското. всичко си е до настройка.