- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кола маска...
здравейте
ще боли ли кола маската на триъгълника след като съм се бръснала след първия път ? ясно,че ще боли,ноо как е? търпи ли се? пак ли е бързо?
Ще си останеш с надеждите. Веднъж пробвах с епилатор само най-отгоре и в тоя момент осъзнах колко много обичам самобръсначките.
Определено е по-бавно от бръсненето обаче. И по-добре си вземи студена кола маска, да не вземеш да се изгориш.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
ако ще си правиш кола маска по-добре отиди при козметик, понеже сама е много трудно, пък и като знаеш, че ще те боли няма да можеш да дръпнеш както трябва. Колкото до болката не е болка за умиране, стискаш зъби и ще стане![]()
гледай да е опъната кожата,да е след като ти е дошло (1-2 дни след това) купи си студена,а не топла кола маска и дърпай рязко по посока обратна на растежа на космите.. не е болка за умиране.. преди си играх по час/час и нещо дори 2,но сега за точно 30 мин. съм готова... сама като си я правя,а при козметик за 15-20 мин. си готова...
Отиди на козметик. Трудно ще се справиш сама, ще те боли повече и няма да е толкова ефективно. А при козметика за 10-15 минути и си готова, даже няма да усетиш кога е свършило.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
аз веднъж пробвах,обаче на краката и боли ужасно много
не можах да изтърпя мислех,че се свиква ама на
а на тръгълника не искам даже да си представям
аз на краката си правя само с кола маска...на триъгълника съм била веднъж,после ги бръснах,а искам пак там с кола маска...миналия път страшно бързо мина,болеше ме,ама беше много бързо,не знам дали сега няма да е по-зле...
какво значение има ? и преди си изтърпяла и сега ще изтърпиш.. айде стига сте се стряскали от единия триъгълник.. а като има жени силно окосмени по цялото тяло ? дай тогава всичките да се бръснат и после да ходят като горили...
хахахахахаххахахахахахахх ахахахах и ти си права дапросто съм много чувствителна и се плаша много
аз също.. в началото като си правех кола маска половин година кожата ми не можеше да свикне и посиняваше на места.. и въпреки това сега вече не е така и ми е добре.. махаш ги и после 3 седмици не мислиш за нищо... купи си и някакъв лосион - такъв да ти растат по бавно и след кола маската мажи с него.. после с някакво бебешко кремче и не се къпи до 1 час минимум...
ааа да попитам...когато си направих кола маска на триъгълника ми излезнаха малки гнойни пъпчици на места и ме болеше в продължение на няколко дена...не знам защо така...как мога да го предотвратя?
ако е кремче може да поизчакаш 10-15 мин.. ако е с кърпичките може веднага... но задължително не си взимай душ веднага след кола маска... а ако си купиш топла,а не студена кола маска кремчето е задължително
e да аз дори не съм си помисляла сама да си правяслед като си тръгна да се намажа ли като се прибера с нещо да не ми излизат пъпчиците?