.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Психолог

Exclamation Психолог

Здравейте ! Имам една позната от интернет,която преди малко ме попита дали има някакъв онлайн безплатен психолог .Предложих й да я ислушам,но тя каза,че има да си пише със специалист.Потърсих това онова,но навсякъде пише,че преди терапия трябва да се пратят между 15-30лв.Проблема и обаче,че тя не иска техните да знаят ,нито има парите.Не желае да пише проблема си по форумите,защото повечето са на нейните години и няма да я посъвестват,така както психолога.Казва,че е много спешно.Моля ви помогнете !

emo търси психолог..........

първият резултат в гугъл - http://onlinepsiholog.blogspot.com/
    Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Абе моля ви се да не би да е нещо сложно, страшна сложнотия е... Да ме пита мен, ако толко няма кой да я изслуша. И аз толко ще я познавам, колкото психолозите в нета.

Голям фен Аватара на besso
    Най-добре да каже на родителите си ако има някакъв проблем

Цитирай Първоначално написано от banalka Виж мнението
    emo търси психолог..........
    Моята позната не е емо бе простак !

ИНаче на останалите,мерси за отговорите.

Това и аз го видях,но иска пари.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от emostylegirl Виж мнението
    Моята позната не е емо бе простак !

ИНаче на останалите,мерси за отговорите.

По-полека с обидите .И без да си платиш не става .Просто трябва някой да я изслуша .

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    То без пари , някъде надали ще намери.

По - добре е да сподели на родителите си и това е.

Обиждам,защото се потребителят се подигра!Другото,което е че слага етикети.Иначе наистина и трябва някой да я изслуша,но си няма на идея кой.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Също така не е добре да говориш за себе си в трето лице,че и това е за психолог.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Във всички училища има психолози.. да отиде при класната си и да пита.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Повечето училища имат училищни психолози, които работят безплатно и ще запазят тайната. Освен това направление за психолог, може да се вземе и от личния лекар.

Ами според мен решението е: Отиваш у приятелката си ... Успокояваш я, за да се отпусне и да започне да говори за проблемите си и заедно д анамерите решение !!! Или пък направо кажи на приятелката ти да сподели с роителите си ...

Хахахах не говоря за себе си в трето лице.Както казах това момиче ми е само виртуална приятелка и е от друг град.Затова няма как да я ислушам ,но тя е стеснителна и няма смелост да пише за съвет във форум и затова аз питам какво може да направи.Иначе няма как да сподели на техните,защото проблема й е свързан с тях.

Обиждам,защото се потребителят се подигра!Другото,което е че слага етикети.Иначе наистина и трябва някой да я изслуша,но си няма на идея кой.
    От къде да знае, че приятелката ти е ЕМО ?

Супер фен Аватара на Cloud9
    Хахахах не говоря за себе си в трето лице.Както казах това момиче ми е само виртуална приятелка и е от друг град.Затова няма как да я ислушам ,но тя е стеснителна и няма смелост да пише за съвет във форум и затова аз питам какво може да направи.Иначе няма как да сподели на техните,защото проблема й е свързан с тях.
    Стеснителна е да сподели с напълно непознати във форум,но не е стеснителна да сподели с психолог? Само аз ли не намирам логиката?

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Стеснителна е да сподели с напълно непознати във форум,но не е стеснителна да сподели с психолог? Само аз ли не намирам логиката?
    не си сама :О

Повече от фен Аватара на mlf
    Има във нета разни хора (психолози) и те са си дали и-мейл адреса си Може да им пише там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си