.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с общуването с момичета.

Здравейте на всички, току що се регистрирах и бързам да пиша. Имам един проблем току що седнах при едни момичета, познавам ги и не знам какво да им кажа как да ги заговоря така че да съм приятна компания и те да не ме отбласкват, незнам каква тема на разговор да започна, каква шега да пусна. Моля да ми дадете по някой съвет ще съм ви благодарен.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Щом ги познаваш, трябва да знаеш какво харесват
    Започни тема с техните интереси и така .. (:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Каква шега... Намери обща тема за разовор имай в предвид, че не винаги става, а когато не си сам на маса се завързва по-лесно разговор. А както точно успя да пишеш във форума, след като си с тях хаха

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Дръж се както се държиш обикновено, почнеш ли да играеш някави роли или да позираш, ще се изложиш жестоко.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Като за начало стани от компа ,лошо впечатление ще създадеш веднага.
    Бъди такъв какъвто си ,естествен и се отпусни.Никой не харесва нито натегачите ,нито преструвките .Другото ще дойде от самосебе си,ще затикаш разговора и така.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отпусни се просто.
    Поздрави ги, питай ги как са - що са. Какво са правили , какво обичат да правят. Открий общи интереси, за да има тема за разговор. Но ако се притесняваш все така, трудно ще се получи, нали знаеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си