Аз карах така доста години.Все у нас, на компа, пред ТВ-то ии ся нямам никакви приятели..Свърших уч-ще почнах работа и все така съм си сама, като не броим гаджето ми...друго е да имаш с кого да излезеш след работа, да споделиш неща, които не можеш с никой друг освен с фр.Не се отделяй от хората!!!!Това ще ти е най - голямата грешка,за която ще плащаш цял живот, защото тези който си срещнал като голям няма да са ти истински приятели.
Като не харесваш андреа и азис намери компания или човек, които споделя твоите интереси.Без хора, на които имаш доверие около теб, след като завършиш училище няма да успееш да се впишеш никъде, тъй като виждам, че не си от най - контактните.А за да си намериш работа трябва да събудиш интереса...да умееш да общуваш или просто да имаш много добри познания в областта.Създай си приятели дори да не ти е приятно, говори и с хората, който не са ти приятни, тъй като един ден може да се окаже, че ще имаш нужда от тях за услуга.В България без връзки си ЗА НИКЪДЕ!!!
Мда най - вероятно това въобще не те грее сега, но ако не схванеш думите ми и не ги вземеш навътре горко ти.Ще ти е много трудно, МНОГО!
И ако все още не искаш да ходиш никъде и с никой, тогава започни да се занимаваш с нещо, което ти е интересно и ще ти е от полза за бъдеще.
Примери: Теглиш Sony Vegas (Това е програма за аудио и видео обработка)С нея можеш да режеш/добавяш звуци/музика към филми, клипчета има и още яки опции, с който ще се запознаеш.Просто трябва малко търпение и постоянство.В нета има уроци.
Има и други програми за видео обработка...не е казано точно нея, но е важна.Ако решиш да се занимаваш с това, за бъдеще, ще могат да те вземат в някоя телевизия за аудио/видео монтаж, а това е добре, защото ще седиш на столче ще правиш това , което ти харесва и ще получаваш мн пари. Може да правиш и реклами, който са доста добре платени.
Photoshop, Corel Draw..тези ще ти дадът възможност за работа във някое фото или копирен център (да, не звучи престижно, но пак седиш на едно място вееш си байрака ;D и получаваш към 600 лв)
Или да седнеш и да научиш някой комп език , на програмистите дават мн пари...2000-3000 лв
МНОГО Е ВАЖНО ДА СИ ОПОЛЗОТВОРИШ ВРЕМЕТО, да не е като да си седиш в къщи и да блееш, да играеш игри или нещо др.
Съмнявам се , че искаш да работиш цял живот някаква мизерна работа за малко пари и вечер като се прибереш в къщи да се чудиш защо си жив.Освен разбира се, ако родителите ти не са богати и да те издържат докато навършиш 40...