- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хранителни добавки за отслабване.
Можете ли да ми препоръчате хранителни добавки за отслабване? Опитвам се от 3 седмици с фитнес и ограничаване от калорични неща, но не отслабвам и грам. Благодаря предварително.
Отиди и се консултирай с ендокринолог за всеки случай, вместо да пиеш алабализми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Смях
Защото така ми харесва.
За 3 седмици и очаквате чудеса вече...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Чудо =/= отслабване с кило примерно (защото за 3 седмици ПОНЕ толкова трябва да свали)
Прави много кардио и яж здравословно, не се залъгвай с някакви добавки.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1 кило 3 седмици освен ако не си анорексик,иначе всичко което правиш е много грешно
Никакви добавки, според мен. Продължавай си с тренировките, ти за 3 седмици какво очакваш. Чудо?
Купи си Л-карнитин или нещо такова беше. Струва около 20лв и са 90 капсули. Взимат се около 2-3 преди тренировка и помагат на метаболизма. Успех![]()